CaptainMilo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2007 Επειδή το αμάξι είναι προς επισκευή λόγω του ατυχήματος που ανέφερα στο ΠΟΘ , και χρειάζομαι επειγόντως όχημα για να πηγαίνω στην δουλειά , σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω το 125άρι το Honda που έχουμεΤο θέμα τώρα είναι πως έχω μόνο δίπλωμα αυτοκινήτουΣαφώς και θα χρησιμοποιώ κράνος και θα πηγαίνω μόνο μέσα από ότι στενό βρω προκειμένου να αποφύγω πιθανά μπλόκα , αλλά λέμε τώρα , αν γίνει η στραβή , τι πρόστιμο προστάζει ο νέος ΚΟΚ αν γνωρίζει κανείς;
ea6gka Αύγουστος 5, 2007 #2 Αύγουστος 5, 2007 θα σου κλασουν. αν ομως προκαλεσεις ατυχημα ή σε χτυπησει κανενας , τη μαμησες.
jpavly Αύγουστος 6, 2007 #3 Αύγουστος 6, 2007 Τίποτα (δυστυχώς και πολύ κακώς για μένα) δεν θα σου κάνουν. Θα πας μετά να βγάλεις ένα δίπλωμα και θα τους το δείξεις και τέλος.Σκέψου όμως ότι άμα τη βαρέσει στον οποιοδήποτε βλάκα να σε κλείσει/σπρώξει/βγάλει από το δρόμο σε καμία περίπτωση δυστυχώς δεν θα βγει φταίχτης.
CaptainMilo Αύγουστος 6, 2007 Author #4 Αύγουστος 6, 2007 Απ' οτι φαίνεται το πρόστιμο σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ είναι 800 ευρώ (όσα δηλαδή παίρνω μηνιάτικο)Δεν νομίζω να το ρισκάρω , είμαι και γκαντέμηςΚαι οι ρουφιάνοι στην Suzuki κλείνουν για καλοκαίρι οπότε το αμάξι θα είναι αφημένο μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου έτσιΝα δω τι θα κάνω , καμμιά τράμπα μου φαίνεται θα γίνει με κάποιο άλλο μοντέλο , και θα πληρώσω την διαφορά
Teodor_ch Αύγουστος 6, 2007 #5 Αύγουστος 6, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gkaαν ομως προκαλεσεις ατυχημα ή σε χτυπησει κανενας , τη μαμησες. αν δε φταίς πάλι σου κλ@νουν τα @@ το λέω γιατί το έζησα με ατύχημα φίλου. είχαμε πάει και στην ασφαλιστική του άλλου και ζητάγαμε περισσότερα μόνο μήνυση σου κάνει η αστυνομία όπως δηλαδή και αν σε πιάσουν τυχαία. 800 ευρώ το βάλανε? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! εγώ είχα παλιότερα >11 δικαστήρια και απλά έδειξα το δίπλωμα όταν το πήρα
ilpanos Αύγουστος 6, 2007 #6 Αύγουστος 6, 2007 Για να μην ανοίγω άλλο topic, αν σε πιάσουν να οδηγάς αυτοκίνητο, ενώ το δίπλωμα οδήγησης στο έχουν πάρει?
Hohenstaufen Αύγουστος 6, 2007 #7 Αύγουστος 6, 2007 Αρχική απάντηση από panosst [Σήμερα, στις 00:30] Για να μην ανοίγω άλλο topic, αν σε πιάσουν να οδηγάς αυτοκίνητο, ενώ το δίπλωμα οδήγησης στο έχουν πάρει? Μάλλον,Μάλλον πάντα.....την μάμησες.....γιατί αυτα τα τσεκάρουν από την φουφου... (Ακριβώς δεν ξέρω)
o polonos Αύγουστος 7, 2007 #8 Αύγουστος 7, 2007 Τα 800 ευρω που λετε δεν τα πληρωνεις σχεδον ποτε ..... Απλα σου κοβουν μια κληση και μετα απο ενα χρονο ερχεται προσκληση για δικαστηριο Αν μεσα στο χρονο εχεις βγαλει διπλωμα για 125 κυβικα τοτε πας και απλα το δειχνεις στο δικαστηριο και φευγεις ..... Αν ομως σκοκτωσεις καποιον στο δρομο ..... Θα ειναι φονος εξ'αμελειας ..... Και φαντασου να πεταχτει μπροστα σου μια γυναικα με παιδικο καροτσακι ...... Και ασ μην φταις εσυ θα σε πανε μεσα ..... Για αυτο εγω στην θεση σου δεν θα το ρισκαρα .....
kallileo Αύγουστος 7, 2007 #9 Αύγουστος 7, 2007 Επειδη εμενα μου ετυχε απλα μου ειπαν να βγαλω διπλωμα και να το δειξω στο δικαστηριο...οπου να'ναι θα πρεπει να παω να βγαλω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.