nimits1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2007 παιδια μολις χθες εβαλα 2 επιπλεον σκληρους στο pc μου.Τους βρηκαν τα windows τους βλεπω κανονικα στο divice manager αλλα δεν τους βλεπω στο my computer.Μηπως αυτο γινεται γιατι στον αρχικο μου δισκο εχω 4 partitions και το συστημα δε μπορει να ονοματησει αλλους νεους σκληρους;Θα χρειαστω format; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Δεξί click στο MyComputer > Manage > Disk MamagementΕκεί θα τους δεις κανονικά. Θα επιλέξεις τον καθένα χωριστά και θα δημιουργήσεις partitions (extended, όχι primary) και μετά θα ορίσεις τα logical drives (ένα ή περισσότερα για κάθε δίσκο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Αύγουστος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 για check 1) Δε3ί στο στο εικονίδιο ''ο υπολογιστής μου'' και πήγαινε στην διαχείριση 2)Στο παράθρο που σου ανοίγει επιλέγεις το ''διαχείριση δίσκων''. δεξί κλικ στο πλαίσιο που εμφανίζεται ο νέος δίσκος(εμφανίζεται συνήθως με κόκκινο θαυμαστικό και αναγράφει άγνωστος δίσκος- unknown disk) και πατάς προετοιμασία. Όταν ανοίξει ο οδηγός πατάς Next. 3)Στο παράθυρο που έχει ανοίξει πατάς στο εικονίδιο που λέει Disk 1 και Next.Στο επόμενο παράθυρο πατάς τέλος. 4)Όταν έχει τελειώσει η προετοιμασία του δίσκου ,κάνε δεξί κλικ πάνω στο πεδίο που αναγράφει Μη κατανεμημένος δίσκος(unallocated) και πατά Νέος τόμος .Στα επόμενα παράθυρα που θα ανοίξουν πάτα απλώς next και στο τελευταίο παράθυρο τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Αύγουστος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Γιατί όχι primary? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Αύγουστος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Έλα ντε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimits1 Αύγουστος 5, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 τελικα τι ειδους partition να κανω;ευχαριστω ολους σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 6, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2007 ’λλαξε τον τίτλο σου σε παρακαλώ, να είναι κάτι που θα καταλάβει και ο επόμενος τι γίνεται σε αυτό το thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 6, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2007 Όπως σου πρότεινα και παραπάνω, κάνε extended και βάλε πάνω όσα logical drives χρειάζεσαι. Τα primary partitions είναι για να βάζεις απάνω λειτουργικά. Αν δεν έχεις σκοπό να είναι bootable, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις primary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.