slaught Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2007 Παιδια εχω την p5k dlx θα "χωραει " στο socket?Λογο μεγεθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 I have the same setup.The NB is fine, lots of clearance. However the small MOSFETS on the edge of the MB covered by the non-heat piped heat sink does touch the small protruding portion of the Tuniq's H shaped retaining bar. I would recommend filling down that portion of the H bar. I didn't do this yet but I will the next time I'm moving things around. I've not experienced any problems even with the H bar touching that heat sink. Otherwise it performs perfectly and has plenty of clearance. -Surly Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 ανετοταταεγω εχω την P5W αλλα η μορφολογια της μητρικης ειναι η ιδια με την δικια σου.μαλιστα χωραει και το 4αρακι ανεμηστηρι που εχω πανω στο NB Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Σε GIGABYTE-P35-DS4 χωράει?Edit: Κάνει δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από honda22 [Σήμερα, στις 18:14] Edit: Κάνει δουλειά? Κοιτα δεν κανει απλα δουλεια ειναι η ΚΑΛΛΙΣΤΗ αεροψυξη της αγορας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Αύγουστος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από slaught [Σήμερα, στις 18:47] Κοιτα δεν κανει απλα δουλεια ειναι η ΚΑΛΛΙΣΤΗ αεροψυξη της αγορας. Ήταν η κορυφαία πριν λίγους μήνες. Όχι πια. Δες τα test :http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2943&p=4http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2943&p=5.....σε αυτό δεν υπάρχει η Tuniq αλλά υπάρχει η σύγκριση της Ultra 120 xtreme με άλλες :http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermalright-ultra120ex_5.html#sect0Πέρα από τα test έχω και προσωπική άποψη, τις έχω δοκιμάσει και τις δύο στον Η/Υ μου : http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=562184#post562184 Πάντως παραμένει μια εξαιρετική ψύκτρα με πάρα πολύ καλό ανεμιστήρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 5, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Διαβασα τα Link που εδωσες.Θελω να σε ρωτησω ποια ειναι η "καλυτερη" αεροψυξη που μπορουμε να βρουμε Ελλαδα?Να μην ξεχασω να μην κανει σαν φορτηγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 5, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Αυτή ( Tuniq Tower 120) υπάρχει στην Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 5, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από honda22 [Σήμερα, στις 20:52] Αυτή ( Tuniq Tower 120) υπάρχει στην Ελλάδα? Υπηρχε στο eshop πλεον στο overclockers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Αύγουστος 5, 2007 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Αρχική απάντηση από slaught [Σήμερα, στις 20:21] Διαβασα τα Link που εδωσες.Θελω να σε ρωτησω ποια ειναι η "καλυτερη" αεροψυξη που μπορουμε να βρουμε Ελλαδα?Να μην ξεχασω να μην κανει σαν φορτηγο. Μπορείς να βρεις την Ultra 120 xtreme. Το αν θα κάνει θόρυβο εξαρτάται από τον / τους ανεμιστήρες που θα συνδυάσεις μαζί της. Αν δεν ...πιέζεις τη cpu ιδιαίτερα μείνε στην Tuniq. Αν την πιέζεις πολύ, ο θόρυβος είναι σε δεύτερη μοίρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 6, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2007 Εχεις ενα δικιο δεν μπορες να ζητας Ferrari σε τιμη yougo.Πρεπει να εχουν και λιγο δυναμη οι ανεμιστηρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclockerd Αύγουστος 16, 2007 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 καταπληκτική! μέ εναν ανεμιστήρα 12άρι θα πετάει! και ο χώρος θα σου φτάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.