QantonisQ Οκτώβριος 4, 2010 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Τη περιθώριο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 4, 2010 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Yorg δώσε more info me printscreen.@QAntonis οταν κανεις log in δεν σε αφηνει να δεις το home ; Συμβαίνει σε κανεναν άλλον αυτό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Οκτώβριος 4, 2010 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Εγώ νόμιζα πως δεν υπήρχε καν αρχική σελίδα και ήταν υπό κατασκευή! [ATTACH]9512[/ATTACH] Μετά αφού έκανα login στη αρχική σελίδα είδα αυτό! [ATTACH]9511[/ATTACH] Επίσης όταν είμαι out και μπορώ να δω την αρχική δε δουλεύει το πάνω πλαίσιο με τα reviews...δηλαδή όταν πατάω διαβάστε περισσότερα δε με πάει στο review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Οκτώβριος 5, 2010 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Πολλά Threads είναι διπλό τριπλό - γραμμένα. Το παλιό theme δεν μπορεί να κρατηθεί με την καινούργια έκδοση; Επίσης και το "σημερινά μηνύματα" δεν υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Οκτώβριος 5, 2010 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Ακριβώς όπως του red είναι και εμενα...Επίσης έβαλα μια είδηση και δεν την εμφανίζει στο home...(Το home μπορώ να το δω μονο όταν δεν είμαι online στο site.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Οκτώβριος 5, 2010 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Τώρα σε εμένα είναι όλα ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Παιδες hold your horses. Ακομα δεν ειναι ετοιμο το site. Kαλο ειναι βεβαια που τα αναφερετε.Οι ειδησεις θα μπαινουν με διαφορετικο τροπο μιας που τωρα θα ειμαστε με CMS 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 5, 2010 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Πλεον βλεπετε την κεντρικη. Ανεβαζω βιντεο για το πως θα βάζετε νέα. Οτι πρόβλημα έχετε ρίχτε το εδω να το εξολοθρεύσω.@redgeorge: Το κενο στο μενου δεν θα υπαρχει γιατι θα εχουμε περισσοτερα buttons. 6 περιπου.Επισης τα review δεν ειναι ετοιμα για αυτο το λιν δε σε παει πουθενα επιτηδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Οκτώβριος 5, 2010 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Γιατι το http://www.outofspecs.gr οδηγεί στο forum και όχι στην αρχική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 5, 2010 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Γιατί δεν έχουμε φτιάξει ακόμα την κεντρική και δεν θέλουμε να μπαίνει ο κόσμος εκεί. Τον στέλνουμε απευθείας στο forum μέχρι να τελειοποίησουμε την κεντρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Οκτώβριος 5, 2010 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Η αρχική είναι ακόμα υπό αναβάθμιση για αυτό... Επίτηδες οδηγεί στο forum. Edit:Αν αργείς λιγάκι σε προλαβαίνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Οκτώβριος 7, 2010 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Πηγα να δω ενα αρθρο που ανεβασε σημερα ο red και λεει οτι δεν εχω δικαιωμτα να το δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Οκτώβριος 7, 2010 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Το ίδιο πρόβλημα μου είπε σήμερα πως έχει και ο greltel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 7, 2010 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 To ίδιο κια γω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Οκτώβριος 7, 2010 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 δεν θα αναφερω προβλημα καθως δεν παρατηρησα κατι.βεβαια καθε αναβαθμιση ειναι για καλο ολων.απλα αυτο το ασπρο φοντο ειναι υπερβολικα κουραστικο και θυμιζει πολυ facebook.επισης θα προτιμουσα τα γραμματα να ηταν πιο μικρα στην κεντρικη σελιδα με τα thread.κατα τα αλλα ολα καλα και ωραια φαινονται.το γκρι χρωμα σε αυτο το φορουμ ηταν το σημα κατατεθεν.ελπιζω να μπορεσει να διατηρηθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Οκτώβριος 7, 2010 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Γιατί εξαφανίσατε τα skins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 7, 2010 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Πηγα να δω ενα αρθρο που ανεβασε σημερα ο red και λεει οτι δεν εχω δικαιωμτα να το δω.Το ίδιο πρόβλημα μου είπε σήμερα πως έχει και ο greltel.To ίδιο κια γω... Νομιζω το έφτιαξα. Για δώστε μου ένα feedback. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 7, 2010 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 δεν θα αναφερω προβλημα καθως δεν παρατηρησα κατι.βεβαια καθε αναβαθμιση ειναι για καλο ολων.απλα αυτο το ασπρο φοντο ειναι υπερβολικα κουραστικο και θυμιζει πολυ facebook.επισης θα προτιμουσα τα γραμματα να ηταν πιο μικρα στην κεντρικη σελιδα με τα thread.κατα τα αλλα ολα καλα και ωραια φαινονται.το γκρι χρωμα σε αυτο το φορουμ ηταν το σημα κατατεθεν.ελπιζω να μπορεσει να διατηρηθει Γιατί εξαφανίσατε τα skins? Το νέο skin είναι αυτό που βλέπετε παιδιά Το Outofspecs δεν είναι το χρώμα που βάφει το template αλλά οι χρήστες του. Τώρα κι όλας θα αλλάξω τις fonts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 8, 2010 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 ζορίζομαι αρκετά να πάρω ένα μπούσουλα να πω την αλήθεια... το site γενικά νομίζω βάρυνε και πιστεύω οτι στη πρώτη σελίδα στα φορουν δεν χρειάζεται το flash με τα reviews φτάνει που υπάρχει στο HOME και κάτι ακόμα το λινκ http://www.outofspecs.gr/ δεν σε πάει home αλλά στα φορουμ νομίζω αυτό πρέπει να στρώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 8, 2010 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Σωστες παρατηρήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.