Jump to content

Αναβαθμιση του site. Αναφερετε προβληματα - παρατηρησεις.

unseen

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Εγώ νόμιζα πως δεν υπήρχε καν αρχική σελίδα και ήταν υπό κατασκευή!

[ATTACH]9512[/ATTACH]

Μετά αφού έκανα login στη αρχική σελίδα είδα αυτό!

[ATTACH]9511[/ATTACH]

Επίσης όταν είμαι out και μπορώ να δω την αρχική δε δουλεύει το πάνω πλαίσιο με τα reviews...δηλαδή όταν πατάω διαβάστε περισσότερα δε με πάει στο review.

post-1847-1414343523,5659_thumb.jpg

post-1847-1414343523,5918_thumb.jpg

Πλεον βλεπετε την κεντρικη. Ανεβαζω βιντεο για το πως θα βάζετε νέα. Οτι πρόβλημα έχετε ρίχτε το εδω να το εξολοθρεύσω.

@redgeorge: Το κενο στο μενου δεν θα υπαρχει γιατι θα εχουμε περισσοτερα buttons. 6 περιπου.

Επισης τα review δεν ειναι ετοιμα για αυτο το λιν δε σε παει πουθενα επιτηδες.

Γιατί δεν έχουμε φτιάξει ακόμα την κεντρική και δεν θέλουμε να μπαίνει ο κόσμος εκεί. Τον στέλνουμε απευθείας στο forum μέχρι να τελειοποίησουμε την κεντρική ;)

δεν θα αναφερω προβλημα καθως δεν παρατηρησα κατι.βεβαια καθε αναβαθμιση ειναι για καλο ολων.απλα αυτο το ασπρο φοντο ειναι υπερβολικα κουραστικο και θυμιζει πολυ facebook.επισης θα προτιμουσα τα γραμματα να ηταν πιο μικρα στην κεντρικη σελιδα με τα thread.κατα τα αλλα ολα καλα και ωραια φαινονται.το γκρι χρωμα σε αυτο το φορουμ ηταν το σημα κατατεθεν.ελπιζω να μπορεσει να διατηρηθει

Πηγα να δω ενα αρθρο που ανεβασε σημερα ο red και λεει οτι δεν εχω δικαιωμτα να το δω.
Το ίδιο πρόβλημα μου είπε σήμερα πως έχει και ο greltel.
To ίδιο κια γω...

Νομιζω το έφτιαξα. Για δώστε μου ένα feedback.

δεν θα αναφερω προβλημα καθως δεν παρατηρησα κατι.βεβαια καθε αναβαθμιση ειναι για καλο ολων.απλα αυτο το ασπρο φοντο ειναι υπερβολικα κουραστικο και θυμιζει πολυ facebook.επισης θα προτιμουσα τα γραμματα να ηταν πιο μικρα στην κεντρικη σελιδα με τα thread.κατα τα αλλα ολα καλα και ωραια φαινονται.το γκρι χρωμα σε αυτο το φορουμ ηταν το σημα κατατεθεν.ελπιζω να μπορεσει να διατηρηθει
Γιατί εξαφανίσατε τα skins?

Το νέο skin είναι αυτό που βλέπετε παιδιά :) Το Outofspecs δεν είναι το χρώμα που βάφει το template αλλά οι χρήστες του.

Τώρα κι όλας θα αλλάξω τις fonts.

ζορίζομαι αρκετά να πάρω ένα μπούσουλα να πω την αλήθεια...

το site γενικά νομίζω βάρυνε και πιστεύω οτι στη πρώτη σελίδα στα φορουν δεν χρειάζεται το flash με τα reviews φτάνει που υπάρχει στο HOME

και κάτι ακόμα το λινκ http://www.outofspecs.gr/ δεν σε πάει home αλλά στα φορουμ νομίζω αυτό πρέπει να στρώσει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.