unseen Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2010 Καλησπερες. Ακομα δεν εχει τελειωσει η αναβαθμιση. Απο αυριο ειμαστε ολο αυτια για παρατηρησεις και τυχον προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Οκτώβριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 Δεν βλέπω πουθενά το κουμπί home προς το παρόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 3, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 Δεν βλέπω πουθενά το κουμπί home προς το παρόν...Εγώ το βλέπω αλλά δεν υπάρχει αρχική σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Οκτώβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 Που είναι,και εγώ το έβλεπα πριν αλλα τώρα εξαφανίστηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 Στο φορουμ φαίνεται στην αρχική σελίδα όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Οκτώβριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 Το γνωρίζω αυτό,δεν μου το εμφάνιζε ούτε στο forum για αυτό το είπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 3, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 Παιδια απο οσο ξερω η αναβαθμιση ειναι σε εξελιξη, οποτε περιμενετε να τελειωσει, θα ενημερωσει ο Unseen ή ο Orion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Οκτώβριος 3, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 clear cash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 4, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 εγώ έχασα το πόρταλ με τι μία βλέπω forum ωραίο είναι αλλά τεράστια αλλαγή και δεν είμαι φαν τέτοιων breakthrough είναι λίγο μπερδευτικό αλλά θα το μάθουμε που θα πάει ελπίζω μόνο να μην έχετε στο νου σας να καταργήσετε το πορταλ που είχατε πριν γιατί θα σας hackάρω :brutal006: έμπενα και έβλεπα κανα νέο και ήταν εύκολο :smile044: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 4, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Οχι δεν θα φυγει το πορταλ. Το ακριβως αντιθετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 4, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Με μία πρώτη ματιά. Είναι κάπως μονότονο...Θέλει περισσότερη αντίθεση χρωμάτων για να διαβάζεται και πιο εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Οκτώβριος 4, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Χωρίς να θέλω να πω ότι η προσπάθεια σας δεν άξιζε το χρόνο και τα λοιπά,το νέο site δεν μου αρέσει... Προτιμώ το παλιό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Οκτώβριος 4, 2010 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Έτσι γίνεται πάντα ρε παλικάρια... Στην αρχή μας κακοφαίνεται η αλλαγή αλλά μετά μας αρέσει Μια χαρά θα γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Οκτώβριος 4, 2010 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Σε magnetic είναι ωραίο, αλλά σε BP Grey είναι πιο OOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Οκτώβριος 4, 2010 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Στο magnetic μου αρέσει και εμενα... Θέλει δουλειά ακόμα όμως Πάνο,απαντα μου στο msn ρε που θέλω να σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 4, 2010 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 τα εμοτικον ειναι για τα μπαζα , με φακο τα βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 4, 2010 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 σε magnetic προς το παρών παίζει άψογα σε wide screen σε μεγάλες αναλύσεις 1050 πχΣυμφωνω οτι το grey ειναι πιο OOS, αλλα για δοκιμαστε να διαβαστε μια ειδηση σε grey...πόσο μάλλον ένα review. Πολύ κουραστικό...skin αλλάζετε από τέρμα κάτω αριστερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Οκτώβριος 4, 2010 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 το magnetic και εδώ οκ σε 1920χ1200 απλά πρέπει να αλλάξω χρώμα στην υπογραφή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Οκτώβριος 4, 2010 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω πρόβλημα με την Home....Όταν δεν έχω κάνει login μια χαρά όλα,μπορώ να μπω στην αρχική αλλα όχι να διαβάσω ολόκληρο το άρθρο...Όταν είμαι μέσα δεν με αφήνει να μπω στην αρχική σελίδα ούτε σε είδησης.Επίσης Πάνο σου είπα ότι και τα review τις πρώτης σελίδας δεν δουλεύουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yorgaraz Οκτώβριος 4, 2010 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Εγώ όταν κάνω scroll υπάρχει κι άλλο περιθόριο στα δεξια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.