Jump to content

Πρόβλημα με αρχείο BitComet

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα αρχείο BitComet που έχει ολοκληρωθεί περίπου κατά 95%. Επειδή δε λειτουργούσε η σύνδεση στη μία συστοιχία, το έκανα εισαγωγή στην άλλη, αλλά μου ξεκίνησε από το 0%. Έσβησα την εργασία και το αρχείο από το πρόγραμμα, ξανακατέβασα το εν λόγω αρχείο BitComet.:tomato: Το θέμα είναι ότι θέλω να ολοκληρώσω το αρχείο, αλλά δεν είναι πλέον περασμένο στο πρόγραμμα. Ωστόσο, το έχω ακόμη στο σκληρό δίσκο και σε αρχείο back-up BitComet. Όταν πάω να κάνω εισαγωγή, μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει ήδη η εργασία και συνεπώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η εισαγωγή, παρόλο που έχω σβήσει και τις δύο εργασίες. Υπάρχει τρόπος να εισαγάγω το αρχικό αρχείο στο πρόγραμμα από το σκληρό, παρόλο που έχω σβήσει την εργασία;:help:

Ακριβώς, μου βγάζει μήνυμα ότι η εργασία (task) υπάρχει ήδη, παρόλο που είχα σβήσει και την εργασία και το αρχείο από το πρόγραμμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.