Jump to content

8800GTS, reserator.... Τρελές θερμοκρασίες...

nickthegreek

Recommended Posts

Έβαλα το ρεσερατορ να ψύχει εναν Core 2 Duo 6750 και μία asus 8800gts. Για μπλοκ εχω χρησιμοποιήσει της εταιρείας (ζαλμαν).... Δεν εχω βαλει ακομα windows για να δω τις θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών απλως μπορω να σας πω οτι δεν μπορω να την αγγίξω πανω απο 2 δευτερολεπτα... Οπότε φαντάζεστε για τι θερμοκρασίες μιλάμε... Στο bios o επεξεργαστής μετα απο κανα μισάωρο σταθεροποιήθηκε στους 55 βαθμους...

Δεν με ενδιαφέρει το o/c αλλα θεωρώ οτι οι θερμοκρασίες είναι υπερβολικές.. Φανταστείτε να δω και της καρτας γραφικων... Το παράξενο της ολης υπόθεσης ειναι οτι το ψυγείο του ρεσερατορ ειναι παγωμενο!!!

Τι λέτε να συμβαίνει? Ειναι φυσιολογικο?

Γιατί ομως?

Nα πω απλως οτι ο σωλήνας απο όπου βγαίνει το νερό απο το ψυγειο ειναι κοντότερος απο τον σωλήνα που επίστρεφει όπως επίσης και ότι ο flow indicator δν είναι σε οριζόντια θέση αλλα σχεδόν σε κατακόρυφη...

Ίσως κάπου έχει κολήσει αέρας.

Βάλτο πιο ψηλά απο όλα τα μέρη του κυκλώματος και ξαναβάλτο να δουλέψει.

Σε μένα αυτό έπιασε.

Αλλά όχι με το ρεζεράτορ...

Δεν ξέρω που έχει την αντλία....

Αρχική απάντηση από Ignatios [Σήμερα, στις 22:53]

Ίσως κάπου έχει κολήσει αέρας.

Βάλτο πιο ψηλά απο όλα τα μέρη του κυκλώματος και ξαναβάλτο να δουλέψει.

Σε μένα αυτό έπιασε.

Αλλά όχι με το ρεζεράτορ...

Δεν ξέρω που έχει την αντλία....

Ποιο να βάλω πιο ψηλά?

Κατι παει στραβα... μηπως δεν εχουν 'πατησει' καλα τα μπλοκ? Η αντλια σιγουρα δουλευει και εχεις φυσιολογικη ροή?

'Παιξε' (κουνα δηλαδη πανω-κατω, δεξια-αριστερα) σωληνες και ψυγειο μπας και εχει αερα το κυκλωμα (οπως σου ειπαν και παραπανω).

Το reserator από ότι ξέρω δεν κρατάει καθόλου καλά. Παρόλα αυτά οι θερμοκρασίες σου είναι πάρα πολύ άσχημες, με μία Ultra 120 παθητικά τις ίδιες temp θα είχες. Κοίτα αν έχουν πατήσει τα μπλοκ, όπως σου είπαν, και δοκιμάσε να βάλεις έναν ανεμιστήρα χώρου να χτυπάει το reserator απλά για να δεις τι διαφορά θα σου δώσει.

Ναι βρε και 70% που έχει στο ΒΙΟS η μουφόψυκτρα της Intel τον κρατάει πιο χαμηλά - 55 μου φαίνονται κάπως. Αν στο BIOS έχει 55 σε κανα Orthos 7άρι θα πιάσει 75-80 αυτός. Είναι νορμάλ για ακλοκάριστο 6850 τόσο πολύ?

Αρχική απάντηση από ea6gka

μια χαρα για το συστημα ψυξης που εχει , ειναι και η ΓΤΣ πανω ε :D

Αν παίζει τέτοιο σκηνικό τότε όντως είναι νορμάλ να βλέπει τέτοιες θερμοκρασίες καθότι το ρεζερέ δε θα την παλεύει και πολύ, πρέπει να το φροντίσει όμως imo γιατί είναι υψηλές.

• 3 weeks later...

εχω και εγω ρεσερατορ και οταν εβαλα επανω την 7950gt που εχει nominal θερμοκρασια 50c ανεβασε τον athlon στα 47c αμεσα.

σολο το cpu ειναι στα 40c.

αυτο συμβαινει διοτι η καρτα γραφικων εχει idle temp 50c και ανεβαζει ολο το νερο στους 50c - παντα σε idle

κυτα να δεις εαν παταει καλα το waterblock στην καρτα, εαν και αυτο που σου συμβαινει το θεωρω απολυτα φυσιολογικο.

ενναλακτικη να αφησεις την vga εκτος reserator οποτε θα εχεις την βελτιστη ψυξη του cpu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.