nickthegreek Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 Ολα καινουρια εκτος απο το τροφοδοτικο που το δοκίμασα αλλου και λειτουργει. Το pc όμως δεν ξεκινάει με τίποτα. Δεν ανοιγει!! Δοκιμασα αλλο πολύμπριζο, αλλο καλώδιο τροφοδοσίας. ΤΙΠΟΤΑ!!!Τι μπορει να φταίει? Δεν λέει να το γυρίζω στο πλαίσιο κουβαλώντας και την υδρόψυξη μαζί μου (ρεσερατορ)...ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ???
gbak Αύγουστος 3, 2007 #2 Αύγουστος 3, 2007 δες τα καλωδια τροφοδοσιας αν τα χεις βαλει σωστα στην μητρικη..
nickthegreek Αύγουστος 3, 2007 Author #3 Αύγουστος 3, 2007 Σωστά ειναι. Το 6pin στη καρτα γραφικών, την τροφοδοσία του επεξεργαστή και το 24pin στη μητρικη. Το καλώδιο που παει στην τροφοδοσία του επεξεργαστή εχει 2 4pin βύσματα. Βαζω και τα 2?
gbak Αύγουστος 3, 2007 #4 Αύγουστος 3, 2007 για δοκιμασε με το ενα 4πινο μονο....εγω το ενα εχω..τι mobo εχεις?
nickthegreek Αύγουστος 3, 2007 Author #5 Αύγουστος 3, 2007 To βρήκα! Το καλώδιο τροφοδοσίας. Ειχα δοκιμάσει δευτερο και δεν δουλεψε... Στο τρίτο εκατσε ομως... Σε ευχαριστω φιλε..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.