johnyfy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 καλησπερα.παιδια εχω συνδεση adsl conex 768 και σε μερικες μερες ληγει.να συνεχισω conex?η να ψαξω κατι αλλο?τι μου προτεινετε?
SirDiman Αύγουστος 3, 2007 #2 Αύγουστος 3, 2007 Δηλαδι τι θες να σου προτείνουμε?? Αν έχεις λεφτά ξανα-ανανεωσε την σύνδεση... Αν έχεις υπομονή πήγαινε forthnet με 10mbit...
blkik Αύγουστος 3, 2007 #3 Αύγουστος 3, 2007 Δες ποιες ιδιωτικές εταιρείες καλύπτουν την περιοχή σου(forthnet, Hol, Vivodi, Tellas, On κλπ)και δες το αντίστοιχο πακέτο τους για 2playΣυμφέρει ειδικα αν κάνεις πολλά τηλεφωνήματα(σχεδον όλα τα πακέτα παρέχουν δωρεαν αστικά και υπεραστικα) και αν θες μεγαλύτερη ταχύτητα internet(εως 24mbbs)Φυσικα υπάρχει μεγάλος χρόνος αναμονης(διμηνο και βάλε) αλλα πιστέυω ότι αξίξει
johnyfy Αύγουστος 3, 2007 Author #4 Αύγουστος 3, 2007 κοιταξε εγω ειμαι θεσσαλονικη,δεν θελω και τοσο μεγαλη ταχυτητα μεχρι 8 πιστευω ειναι καλα.τωρα αυτο με τις δωρεαν κλησεις αληθευει?ειναι οντως ετσι?δηλαδη εχεις το παγιο του οτε μονο..........2play????
blindy Αύγουστος 3, 2007 #5 Αύγουστος 3, 2007 Οταν μεταβαινεις σε ιδιωκτητο δικτυο (πρεπει να ελενξεις διαθεσημοτητα στην περιοχη σου)δεν εχεις πια παγιο οτε.Πληρωνεις ενα μηνιαιο τελος σε μια εταιρια γυρο στα 35-40ε και εχεις απεριοριστο ιντερνετ και απεριοριστα αστικα-υπεραστικα τηλεφωνα χωρις καμια αλλη χρεωση.(διεθνεις,κινητα κλπ χρεωνονται κανονικα)
blkik Αύγουστος 4, 2007 #6 Αύγουστος 4, 2007 θεσσαλονίκη περιορίζονται οι επιλογες σου. forthnet, Tellas, Vivodi, έχουν στήσει δίκτυο σε ορισμένες περιοχές και η Ηοl θα είναι ετοιμη τονν άλλο μήνα.Μπες εδω http://www.adslgr.com/features/map/exchanges.php?id=12να τσεκάρεις ποια εταιρεία έχει δίκτυο στην περιοχή σου (αν έχει)Και για τα αστικα και υπεραστικα που ρώτησες σχεδόν όλες οι εταιρείες δίνουν απεριοριστες κλήσεις αλλα υπάρχουν και πακέτα χωρις αυτές.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.