mathewgx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 Σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουργιο mobo με chipset p35. Το προβλημα ειναι τα νεα mobos εχουν μονο 1 συνδεση PATA ενω εγω εχω ενα ide σκληρο δισκο 250gb και ενα nec dvd rw . Ετσι θα πρεπει να τα συνδεσω και τα δυο στην ιδια συνδεση PATA (ως master και slave αν δεν κανω λαθος). Aυτο θα μειωσει την ταχυτητα του σκληρου δισκου ( οπως συμβαινει στην μητρικη asrock p4vm800 που εχω τωρα) ; Ξερει κανεις ;
Angel Αύγουστος 3, 2007 #2 Αύγουστος 3, 2007 Οι σκληροί έχουν φθηνήνει πολύ. Γιατί δεν τσιμπάς με 100λίγα ευρόπουλα έναν 500άρη SATA? Και ναι μάλλον θα είναι λίγο πιο αργός, ιδίως αν χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και το dvd.
blindy Αύγουστος 3, 2007 #3 Αύγουστος 3, 2007 υπαρχουν και πολυ ωραιοι ανταπτορες απο ide σε sata.Παντως η μειωση σε ταχυτητα δεν νομιζω πως θα υπαρχει (αρκετη για να γινει αντιληπτη τουλαχιστον).
mathewgx Αύγουστος 3, 2007 Author #4 Αύγουστος 3, 2007 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Τελικα μαλλον δεν πηρα οριστικη απαντηση και ειναι ενα θεμα που με καιει καθως απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα παρω ενα mobo με chipset p35 η' αν θα αρκεστω σε ενα παλιοτερο μοντελο που να εχει 2 IDE connectors (ο σκληρος μου εχει αγοραστει προσφατα και δεν σκεφτομαι να τον αλλαξω).Τι θα λεγατε για αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=923362
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.