def Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 παιδια σημερα εγκατεστησα σε εναν 160ρι τα xp,στον 250αρι εχω vista 64 ultimate,η μητρικη μου ειναι μια asus PK5,μπαινω μεσα στο bios για να διαλεξω απο ποιο σκληρο να μπουταρω και μου εμφανιζει μονο τον εναν,και αναγκαζομαι να βγαζω το καλοδιο sata απο τον εναν για να μπουταρο,τι λαθος κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Από τη στιγμή που δε βλέπει το δίσκο στο BIOS κάτι δεν πάει καλά με καλώδιο/υποδοχή. Η Ρ5Κ έχει 6 ή 8 θέσεις. Δοκίμασε σε κάποια άλλη με άλλο καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 3, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 αλλαξα και θεσεις sata,και καλοδια αλλα το προβλημα παραμενει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Αύγουστος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 φίλε παλία ο δίσκος ήταν εντάξει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindy Αύγουστος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 ο δισκος χαθηκε μετα την εγκατασταση ή ειχες τον αλλο αποσυνδεδεμενο οταν περναγες τα xp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 3, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 παιδια συγνωμη που αργησα να απαντησω, καινουριος ειναι ο δισκος.Τα vista 64 υπηρχαν εδω και καιρο,σημερα εκανα φορματ τον καινουριο(σημερινος)με xp,οταν εκανα φορματ τα xp ο δισκος με τα vista ηταν αποσυνδεδεμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 3, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Καλημέρα.χωρίς να είμαι γνώστης του συγκεκριμένου BIOS αλλά απο τη μικρή μου πείρα...αυτο το ελέγχεις μόνο απο επιλογη boot sequence/boot order ? υπάρχει και αλλή ''υποεπιλογή'' που διαλέγεις ποιός σκληρός θα μπεί στην boot order σου όταν έχεις πάνω απο 2 δίσκους. Αυτό τουλάχιστον έχω δεί στην παλιά asus μου καθώς και στη gigabyte που έχω τώρα. Ελπίζω να μην τα μπέρδεψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.