linkin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2010 Καλησπερα στα παιδια του outofspecs.gr ! Νεο μελος εδω ! Μπαινω στο ψητο! Λοιπον το θεμα για το οποιο θα ηθελα πληροφοριες ειναι για την αγορα κινητου. Εχω καραψηθει να αγορασω το απερχομενο nokia n8 ! και θα μου πειτε ναι οκ αλλα που κολαει αυτο με το android?? η αλλη μου επιλογη ειναι το samsung galaxy s! επειδη δεν εχω δει κανενα απ τα δυο κινητα απο κοντα θα ηθελα να κανεις απο εσας γνωριζει πληροφοριες και για τα λειτουργικα τους (κυριως για το android γιατι δεν το εχω δει καθολου) και τις διαφορες τους και καποια προταση για το πιο απ τα δυο κινητα να επιλεξω και κυριως ΓΙΑΤΙ! με τις οθονες των δυο κινητων τι παιζει?δεν ειχα και ποτε μου κινητο samsung και δεν θα ειμαι καθολου εξοικιωμενος με το galaxy.. HELP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Οκτώβριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Αν μπορείς περίμενε το ΝΟΚΙΑ Ν8, είναι από τα καλύτερα κινητά με AMOLED οθόνη, ταχύτατο επεξεργαστή και φυσικά την καλύτερη κάμερα της αγοράς.Δεν συνιστώ το galaxy s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linkin Οκτώβριος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 γιατι ετσι τι παιζει με το galaxy? οσον αφορα τα δυο αυτα λειτουργικα συστηματα τι παιζει ποιο να προτιμησω? γιατι ψαχνω review απο δω κ απο κει και ολο αρνητικα κομμεντ ακουω για το n8 αλλα χωρις να λενε συγκεκριμενα πραγματα..εκτος απο το φλας για το οποιο λενε οτι δεν ειναι καλο για ληψη βιντεο στην νυχτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Οκτώβριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Είναι πολύ λογικό να μην έχει και το καλύτερο φλας της αγοράς, αφού είναι τηλέφωνο.Το galaxy ειναι ακριβό γι αυτά που προσφέρει (με κάμερα 5mp δεν αξίζει τόσα χρήματα).\Αν θες περίμενε τον διάδοχο του galaxy ή χτύπα το Ν8, επίσης δες και το samsung wave που έχει πιο λογική τιμή και τα ίδια χαρακτηριστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 To κύρια μειονεκτήματα του N8 σε σχέση με το Galaxy είναι το Sympian και η χαμηλότερη ανάλυση. Εγώ Galaxy S θα έπαιρνα αλλά είναι και θέμα γούστου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Οκτώβριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 Και εγώ θα έπαιρνα τον γαλαξία αλλά με απογοητεύει η κάμερα λίγο.Εγώ που έχω το omnia HD παρόλο που είναι παλαιότερο έχει καλύτερη κάμερα.Αν ο γαλαξίας φτηνήνει στα 300-350 ευρώ θα τον πάρω αλλιώς θα πάρω το wave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 4, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Αν το galaxy είχε και καλή κάμερα θα ήταν το απόλυτο smartphone. To wave λένε είναι φοβερό και υπερπλήρες από hardware αλλά και πάλι έχει το λειτουργικό Bada της Samsung κάτι το οποίο κάπως σε περιορίζει. Επίτηδες τα κάνουν αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.