Daywalk3r Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 γειά σας παίδες έχω ένα πρόβλημα με κάποια αρχεία setup. δεν ανοίγουν και μου βγάζουν το παρακάτω μήνυμα: δέν ξέρω τί να κάνω και δεν θέλω να μπω στην διαδικάσια του format αρκετά εχω κάνει μέχρι τωρα...i need your help plz...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Αύγουστος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Μπες μια στον event viewer τον windows και τσεκαρε το error online.Αν υπαρχει στην βαση δεδομενων της microsoft κατι παρομοιο θα εχει και την λυση του προβληματος.Αν οχι τοτε πολυ πιθανον να εχεις κανει κατι στο συστημα σου.Καποιο icon pack ισως, γιατι εχει κτυπησει το shell32.dll ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalk3r Αύγουστος 3, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 πως μπαίνω στο event viewer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 ’νοιξε ενα παράθυρο DOS και τρέξε SFC /SCANNOW. Αν έχεις κάποια shell προγράμματα πέτα τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalk3r Αύγουστος 3, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 το έκανα αυτο αλλα δεν λύθηκε το προβλημα εβγαλα το vista inspirat που είχα αλλα και πάλι δεν διορθώθηκε ακόμα και boot εκανα για να το διορ8ώσω απο το cd τών windows αλλα δέν μπόρεσα να βρώ την κατάληλη εντολή για να το διορθώσω τι πρέπει να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Αύγουστος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Απο το cd τον win κανε repair (δεν χρειαζεται καποια εντολη για αυτο) ή αν δεν στην βγαλειεπιλεγης install πανω στην ιδια εγκατασταση τον win που εχεις και μετα αν θυμαμαι καλα σουδινει την επιλογη repair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindy Αύγουστος 3, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Απο οτι βλεπω εχει κατι να κανει με καποιο theme,tranformation pack,toolbar που ισως εχεις περασει και το MS07-017 security update της m..Δοκιμασε αν υπαρχει να απεγκαταστησεις το Κ925902 update απο το add remove programs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Αύγουστος 3, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 νομιζω πως εχεις το ιδιο προβλημα με εμενα...εδω ειναι ολη η συζητηση μαζι με την λυση του!http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=39159 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.