GeoBros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Γειά χαρά. Εχω ένα πρόβλημα με τη μητρική μου...ή μάλλον με το πλαστικό που συνδέει την ψύκτρα με τη cpu. Τα πλαστικά γατζάκια έχουν σπάσει κ δέ ξέρω πού μπορώ να βρώ άλλο τέτοιο πλαστικό (για socket 754) Όποιος έχει καμια καμένη μητρική 754 αν μπορεί ας βοηθίσει, κρίμα είναι να αγοράζω καινούρια μητρική(αν υπάρχει 754) για ενα κομμένο κομματάκι πλαστικό:cry: Απο Θεσσαλονίκη είναι...θα έβαζα το post στις αγγελίες αλλα δεν έχω δικαίωμα λόγω χαμηλού αριθμού post...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoBros Αύγουστος 2, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Μετέφερα το thread σου σε άλλη κατηγορία. Αν μπορείς ανέβασε την φωτογραφία κάπου αλλού γιατί δεν φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoBros Αύγουστος 2, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 ok thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Αύγουστος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Η μητρική σου είναι η asus στη φωτό? Κατά 99% σου κάνει και από 939 socket, με μια ματιά στο γούγλη φαίνονται πανομοιότυπα, ίδιο βίδωμα, ίδιες άκρες. Ελπίζω να αυξήθηκαν κάπως οι πιθανότητες να βρείς τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Στείλε με πμ να σου στείλω μία Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoBros Αύγουστος 2, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Ναι προφανώς κάνει και το πλαστικό από 939!!! :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.