argirisxt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 εχω το μουφα το μοντεμ κ εχω μια ερωτηση γιατι γραφη isdn ενω δ εχω isdn κ τι ειναι εκεινο το 8,35 που οταν πατάω σύνδεση κάνει κλήση δε αυτόν....(μπορει να φανουν χαζες απορειες......)
YDinopoulos Αύγουστος 2, 2007 #2 Αύγουστος 2, 2007 Για το ISDN, ντεν ξερει..Το 8,35 ισως να ειναι καποιες εντολες προς το Modem. Οχι απαραιτητα να "παιρνει" αριθμο.
argirisxt Αύγουστος 2, 2007 Author #3 Αύγουστος 2, 2007 μα οταν πατάω για σύνδεση λεει κληση 8,35 και παει αμεσως στην επομενη συνδεση μπλα μπλα......μ φάνηκε παράξενο για αυτο
seph1roth Αύγουστος 2, 2007 #4 Αύγουστος 2, 2007 Μήπως ο driver για το modem είναι λάθος (για isdn? Σίγουρα είναι για pstn το modem?). Για το 8,35 υποθέτω πως έχει σχέση με το adsl αφού λογικά δεν θα καλεί σε τηλέφωνο όπως επακ.Τα δύο αυτά νούμερα υπάρχουν στο router σαν VPI settings αν θυμάμαι καλά, και είχα διαβάσει ότι μπορεί να αλλάζουν από χώρα σε χώρα. Με αυτή τη λογική πιστεύω ότι χρησιμοποιούνται και στο usb modem σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.