giorikas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2007 καλησπερα! θα ηθελα να παρω γνωμες για το πιο κινητο θα πρεπε να επιλεξω.το ενα βεβαια προσφερει ομορφια,το αλλο δε εχει αυξημενες δυνατοτητες(επεκτασημη μνημη,2 mp και αλλα).απλως στραφηκα στο lg επειδη ειχα το κ750 και το κ550 ειναι παρομοιο και σε σχεδιασμο και σε μενου,ενω το lg ειναι διαφορετικο.ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
computinghs Αύγουστος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Mono sony-ericsson Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Αύγουστος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 αν και δεν μου αρέσει κανένα από τα δύο θα σου πρότεινα στο sony ericson!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 εγώ πάντως σου προτείνω να αγοράσεις κάτι που τουλάχιστον να έχει επεκτασιμότητα μνήμης και να είναι κάπως καλαίσθητο...Πρωσωπικα θα ξαναεπαιρνα sony-ericsson... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Απο τοτε ποθ πηρα Sony-Ericsson (3 χρονια) δεν εχω αλλαξει μαρκα.Υπερευχαριστημενος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Αν θες να είσαι "πρώτη μούρη στο Καβούρι", πάρε το LG ή περίμενε μερικούς μήνες να έρθει το iPhone. Αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου, πάρε το SE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 ασχετο αλλα μηπως ξερει κανενας αν το iPhone τρεχει word/excel και acrobat reader? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Αύγουστος 2, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 ευχαριστω ρε παλικαρια.να σας ρωτησω και κατι αλλο; τι γνωμη εχετε για το samsung x820; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.