nickthegreek Αύγουστος 1, 2007 Author #41 Αύγουστος 1, 2007 Λες να μην μπορω να βαλω ουτε το μπλοκ?? Δεν πιστευω να ειμαι τοσο ατυχος...Τροφοδοτικο θα κρατησω αυτο που εχω. Ενα chieftec 560w modular. Aν επερνα θα επερνα ενα της seasonichttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=923273
kyma Αύγουστος 1, 2007 #42 Αύγουστος 1, 2007 Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με την υδρόψυξη... Ίσως χρειαστεί να βγάλεις από πίσω το heatsink που έχει κάτω από τον επεξεργαστή για να κουμπώσεις τη βάση αν έχει backplate... Ρώτα κάποιον που έχει βάλει υδρόψυξη στην dq6. Με το καλό να σου έρθει... εγώ έχω ακόμα τα ερωτηματικά να βρω..
winters Αύγουστος 1, 2007 #43 Αύγουστος 1, 2007 Aν εχετε προβλημα με την Gigabyte γιατι δεν πατε σε abit-asus...Ουσιαστικα δεν υπαρχουν διαφορες μεταξυ τους...
kyma Αύγουστος 1, 2007 #44 Αύγουστος 1, 2007 Εγώ θέλω τη Gigabyte και μου αρέσει και περισσότερο η μητρική της. Απλά δεν ξέρω τι ψύχτρα να βάλω. Στη ds4 μπήκε ίσα ίσα η Skythe Infinity αλλά δεν ξέρω αν μπαίνει και στην dq6.
nickthegreek Αύγουστος 2, 2007 Author #45 Αύγουστος 2, 2007 Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με την υδρόψυξη...Ίσως χρειαστεί να βγάλεις από πίσω το heatsink που έχει κάτω από τον επεξεργαστή για να κουμπώσεις τη βάση αν έχει backplate... To τελευταίο μαλλον θα πρεπει να κανω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.