plessinho Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2007 γεια σας παιδια εχω ενα sonyericsson M600i και θελω να του βαλω ενα προγραμμα πλοιγησης και μια κεραια GPS φυσικα.Μπορειτε να μου πειτε που θα βρω ενα τετοιο προγραμμα και κεραια;γινετε να το κατεβασω το προγραμμα απο καπου;;;το λογισμικο του κινητου ειναι symbian...ευχαριστω προκαταβολικα για καθε σας απαντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2007 Δε γνωρίζω αν το Destinator παίζει σε Symbian, παίζει σίγουρα το TomTom. Και τα δύο είναι εξαιρετικά.Να τα κατεβάσεις δε νομίζω, θα πρέπει να πας σε κατάστημα ή να τα παραγγείλεις online. Με την αγορά τους, έχεις και δυνατότητα για updates στους χάρτες, κάτι πολύ χρήσιμο αφού οι δρόμοι αλλάζουν συχνά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Αύγουστος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2007 και στα ποσα βγαινουν αυτα;;;δωσε κανα λινκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2007 Destinator: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62669463&product=975508Tomtom (αλλά δε βρήκα ελληνικούς χάρτες): http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1315842 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2007 Και γω εχω ασχοληθει με το ζητημα για W950i αλλα δεν υπαρχει λυση απο τι φαινεται...Σε Symbian παιζουν TomTom και Navicore...αλλα και οι δυο δεν εχουν Ελληνικους χαρτες....δυστυχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Αύγουστος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2007 Το tomtom έχει ελληνικούς χάρτες!Έχει όλη την Αθήνα, τους περισσότερους δρόμους στην Αττική και τους βασικούς άξονες.Δουλεύει και η πλοήγηση.Το έχω δουλέψει σε pda Ν560 με τα windows mobile 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Αύγουστος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από plessinho-13- [Χθες, στις 13:39] γεια σας παιδια εχω ενα sonyericsson M600i και θελω να του βαλω ενα προγραμμα πλοιγησης και μια κεραια GPS φυσικα.Μπορειτε να μου πειτε που θα βρω ενα τετοιο προγραμμα και κεραια;γινετε να το κατεβασω το προγραμμα απο καπου;;;το λογισμικο του κινητου ειναι symbian...ευχαριστω προκαταβολικα για καθε σας απαντηση... Θα πας για Τομ Τομ με κλειστά μάτια...πολύ μπροστά απο το Destinator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 2, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 επίσης και το route66 παίζει σε symbian Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Αύγουστος 5, 2007 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Kαι για GPS receiver τσεκαρε το Holux GPSlim 236 με SirfStar 3 chipset. To εχω περιπου ενα χρονο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Ταχεια αποκριση παντου και παντα.http://www.holux.com/product/search.htm?filename=gpsreceiver_bluetooth_gpslim236.htm&target=gpsreceiver00&level=grandsonson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.