Ripper18 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Eπειδη απεκτησα συνδεση ADSL (OnDSL kit 4Mbit) και εχω αρχισει να κατεβασω ολημερις και οληνυχτις αρχεια μεσου μTorrent,μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο και ελαφρυ firewall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούλιος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Αν και έχει σταματήσει η υποστήριξή του...Sygate Personal Pro! Το αγαπημένο μου!Επιπλέον, στα καλύτερα κατατάσσονται τα NOD32 και Comodo, αλλά μου προξένησαν προβλήματα και τα 2, και στα 2 μου setup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 30, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Το Comodo ειναι ισως το καλυτερο firewall που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 To comodo είναι απο τα καλύτερα. Α και έχει ένα προβληματακι με κάποιες εφαρμογες p2p το οποίο λυνεται αν απενεργοποιήσεις τον επόπτη δικτύου(φαντάζομαι εμπιστέυεσαι το δίκτυο σου - αν έχεις, οπότε δεν χρειάζεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 30, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Εγώ θα παραμείνω στο zone alarm. Μπορεί να μην είναι και από τα πιο ελαφριά. αλλα τα βρίσκει όλα.Ειδικά σε συνδιασμό με το kaspersky antivirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Ιούλιος 30, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από webhunter Εγώ θα παραμείνω στο zone alarm. εγω ειμαι με την 6,5 κ δ εχω κανενα προβλημα μια δυο φορες με το true vector αλλα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιούλιος 30, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 40 κατεβαστες αρχείων προτείνουν comodo, πραγματικά άψογο με p2p και torrents Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.