pan0s Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Παιδία θα επεκτίνω το σύρμα της οθόνης μου του πληκτρολογίου και του ποντικού μου!!θα χάσω τπτ ποιότητα ή θα υπάρξει κανένα πρόβλημα???
dubber Ιούλιος 30, 2007 #2 Ιούλιος 30, 2007 Το καλώδιο εννοείς?Από την οθόνη θα κερδίσεις σίγουρα σε θόρυβο αν την συνδέεις αναλογικά.
nikoszax Ιούλιος 31, 2007 #4 Ιούλιος 31, 2007 Δεν θα εχεις κανενα προβλημα εκτος κι αν παρεις κακης ποιοτητας προεκταση. Αλλωστε αν δημιουργουσαν καποιο προβλημα, δεν θα τα εβγαζαν στο εμποριο. Ακομα κι αν δημιουργουσαν στην αρχη, τωρα εχουν ολα λυθει (καλα οχι ολα ολα αλλα τα περισσοτερα).
Makis Hourdakis Ιούλιος 31, 2007 #5 Ιούλιος 31, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax Δεν θα εχεις κανενα προβλημα εκτος κι αν παρεις κακης ποιοτητας προεκταση. Αλλωστε αν δημιουργουσαν καποιο προβλημα, δεν θα τα εβγαζαν στο εμποριο. Ακομα κι αν δημιουργουσαν στην αρχη, τωρα εχουν ολα λυθει (καλα οχι ολα ολα αλλα τα περισσοτερα). Αυτό ισχύει (συνήθως) για τα "branded" και γενικώς τα "ακριβούτσικα" προϊόντα. Για καλωδιάκια, ανταπτοράκια κτλ χύμα συνήθως δεν ισχύει...
pan0s Ιούλιος 31, 2007 Author #6 Ιούλιος 31, 2007 ευχαριστώ!!!το σύρμα οθόνης και ποντικιού δουλευει μια χαρά σήμερα θα αγοράσω και για το πληκτρολόγιο!!
Makis Hourdakis Αύγουστος 1, 2007 #7 Αύγουστος 1, 2007 Σημείωση: Ξέρεις... Συνήθως τα "σύρματα" θα ακούσεις να τα λένε "καλώδια" και θα πρότεινα να χρησιμοποιείς και εσύ την ίδια λέξη αν δεν θέλεις να γίνεις "γραφικός" και να γελάνε μαζί σου. (φιλικότατα το λέω). Εξ' άλλου, όσο και να παρομοιάζουμε τα καλώδια με "σύρματα", τα καλώδια των H/Y απέχουν πολύ εμφανισιακά και κατασκευαστικά από τα απλά σύρματα. (Καλά, άμα το πάρεις σε πολύ βάθος τα λες σύρματα όλα, απλά το επίσημο είναι "καλώδια" )
pan0s Αύγουστος 9, 2007 Author #8 Αύγουστος 9, 2007 τελικά δεν χρειάστικα να επεκτείνώ τπτ!!!με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι έκανα την δουλεία μου!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.