Jump to content

Ψύξη μνημων με Antec cool spot ή Corsair dominator

fotis1972

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω p35-dq6 με cellshock pc2-8000 1000 (4-4-4-12) και θα ήθελα να ρωτήσω ποιο fan θα μου προτείνατε της antec to cool spot με το σπιραλ που το πας όπου θες?? ή της corsair to dominator??

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Φώτης

Σαφως το dominator της corsair μαζι με εναν ανεμιστηρα ας πουμε το XTC Memory Cooler της OCZ για μεγιστη ψυξη.

....... από fotis1972 [Σήμερα, στις 10:19]

Εχω p35-dq6 με cellshock pc2-8000 1000 (4-4-4-12) και θα ήθελα να ρωτήσω ποιο fan θα μου προτείνατε της antec to cool spot με το σπιραλ που το πας όπου θες?? ή της corsair to dominator?? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Φώτης

Το Dominator το χρησιμοποιώ και είναι βολικό και κάνει δουλειά.

Με το άλλο δεν έχω εμπειρία.

• 2 weeks later...

Το OCZ απο μένα....Απλά τέλειο το μόνο πρόβλημα του ειναι οτι με μια κάπως ογκώδης ψύκτρα δεν χωράει καλά....

Με τί ψύχεις τον επεξεργαστή...?

Sorry guyz, αλλά το Dominator δεν έχει ήδη 3 40άρια fans ... ? :confused: Το OCZ πράγματι έχει πολύ καλά αποτελέσματα ... Με micron D9 Fatbodies, στα 920ΜΗz, η θερμοκρασία ήταν ~28 βαθμοί κελσίου, με τις στροφές εκεί, ψηλά, στις 3700 :woot: Λιγάκι θορυβώδες ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.