o polonos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2007 Γεια χαρα παιδια ... Εδω και λιγες μερες εχω ενα προβλημα με εναν υπολογιστη που εχω στο δικτυο μου .... Ειναι δυο υπολογιστες συνδεδεμενοι μεσω speedtouch 536 και 3Com switch .... Το ενα απο τα 2 πισι λοιπον εδω και μερικες μερες δεν μπορει να μπει σε ιστοσελιδες που χρειαζονται log in .... Εννω απο το δικο μου πισι μπαινει κανονικα σε αυτες .... Ουτε και στο ΜΣΝ μπαινει (πεταει διαφορα σφαλματα) εχω κλεισει και το firewall των windows αλλα και το firewall του μοδεμ .... Χωρις κανενα αποτελεσμα .... Εκανα μεχρι και φορματ με την ελπιδα οτι θα φτιαξουν τα πραγματα αλλα δεν .... Ξανα περασα το λογισμικο του μοδεμ, το πισι φαινεται κανονικα στο δυκτιο .... Μολις εφτιαξα κοινοχριστους φακελους για το δικτυο μετα απο ενα ρεσταρτ εξαφανιστηκε το εικονιδιο "θεσεις δυκτιου" Κοντευω να παθω νευρικη κριση καθως παλευω εδω και μερες :cry: Τα φωτα σας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 29, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Τους κοινόχρηστους σου τους βλέπεις και από τις 2 πλευρές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 29, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Οχι ... Βασικα ουτε το ενα πισι τα βλεπει ουτε το αλλο ...Αν και το πισι με το προβλημα παιρνει κανονικα ιντερνετ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 29, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Τρέξε ξανά τον οδηγό δημιουργίας δικτύου...κάνε μια επανακίνηση και από το καλό σου το pc προσπάθησε να βρεις τους κοινόχρηστους του άλλου, ή έστω την 'ύπαρξη του σε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούλιος 29, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Ping του κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 29, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Ξανα ετρεξα τον οδηγο αλλα δεν αλλαξε τπτ Οχι ping δεν του κανω .... Αλλα το περιεργο εινια οτι δεν μπορει να μπει στο ΜΣΝ και σε πολλες ιστοσελιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 29, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Πως συνδέεται στο router?Με ethernet?Έβαλες να του αναγνωρίσει αρχικά δικιά του ip και dns? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 29, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Ναι με ethernet συνδεεται ... Τα IP κτλ τα ειχε απο την παλια συνδεση ... Παρτε και μια εικονα για τα σφαλματα που πεταει σε ιστοσελιδες με log in .... Edit τραβηξα κανονικο screenshot και βγηκε κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 29, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Δεν ξέρω πως την ανέβασες την φώτο, αλλά δεν φαίνεται τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 29, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Ναι το ξερω ... Εγω την ανεβασα κανονικα και ολο τετοια μου βγαζει .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 29, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Ολα τα firewall ειναι κλειστα Και στα 2 πισι αλλα και το firewall του μοδεμ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 30, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 οχι....δοκιμασαμε κιολας proxy της οτενετ και τιποτα... Προφανως το προβλημα το εχει το pc το ιδιο...Του ειπα να το πεταξει δε με ακουει.. Επισης του ειπα να το βαλει το modem να το συνδεσει μεσω usb να δει συμπεριφορα αλλα ουτε αυτο το καταφερε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Ιούλιος 30, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Εμένα κάτι αντίστοιχο λύθηκε με το να αλλάξω κάρτα δικτύου.Είχε onboard μία Realtek το pc και έβαλα 3COM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 30, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Ξανα ετρεξα τον οδηγο αλλα δεν αλλαξε τπτ Οχι ping δεν του κανω .... Αλλα το περιεργο εινια οτι δεν μπορει να μπει στο ΜΣΝ και σε πολλες ιστοσελιδες Ξεκίνα ψάχνοντας γιατί δεν παίζει το ping και μετά γιατί δεν ανοίγει τις σελίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 30, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Το ping επαιξε μια χαρα ... Και υπολογιστες βλεπωνται κανονικα μεταξυ τους .... @Gomar το εβαψα ιδη μπλε απλα περιμενω ενα θαυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 30, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Νεα στοιχια στην υποθεση ..... Εβγαλα το προβληματικο πισι απο το δικτυο και στην 8εση του εβαλα ενα τριτο πισι που εχω στο σπιτι .... Χωρις να του περασω λογισμικο του μοδεμ ..... Μπαινει κανονονικε σε ολες της σελιδες .... Και το ΜΣΝ δουλευει κανονικα .... Δλδ παμε για καρτα δικτυου ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 30, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Πέρασε καλού κακού και καινούριους drivers για την κάρτα δικτύου...μπορεί να φταίει και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Ιούλιος 30, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Εγώ είχα δοκιμάσει να βάλω και τους τελευταίους drivers αλλά τίποτα!Η κάρτα δικτύου φαινόταν να λειτουργεί κανονικά αλλά internet δεν έπαιζε!Έβαλα την 3COM και σώθηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 30, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Τους drivers περασα 3 φορες και στο device manager η καρτα φαινεται να λειτουργει κανονικα ....Αρα η νεα καρτα μου μοιαζει μονοδρομος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 31, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2007 Νεα στοιχια στην υποθεση .... Το προβλημα λυθηκε !!! απο μονο του !! Δουλευουν ολα οπως πρεπει .... Ευχαριστω ολα τα παιδια και εξαιρετικα τον Gomar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.