Linuxmaniac Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2010 Γεια χαρά,θα εγκαταστήσω υδρόψυξη σε κουτί HAF X με μητρική Asus Rampage 3 Extreme η οποία κατά κύριο λόγο είναι κόκκινη.Θα βάλω blocks σε μητρική,επεξεργαστή,κάρτα γραφικών με 360 ψυγείο,και dual 5.25 bay reservoir.Ήθελα να ρωτήσω πόσο υγρό θα χρειαστώ.Φτάνει ένα λίτρο;Primochill μπλε έχω διαλέξει,έλεγα αν δε με φτάσει να έβαζα και λίγο αποσταγμένο μέσα.Ή μήπως είναι πολύ λίγο και πρέπει να πάρω κανα 2λιτρο;Επίσης έχω διαλέξει μπλε σωλήνες και τους Coolermaster fans με μπλε leds.Καλά θα δείχνει για να κάνει μια όποια διχρωμία με τα κόκκινα της μητρικής ή θα ήταν καλύτερα όλα κόκκινα λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2010 Αν και το γουστο ειναι προσωπικο θεμα του καθενος εγω θα διαλεγα ενα απο τα δυο χρωματα..οχι και τα δυο.Συνηθως το 1 λιτρο φτανει και περισευει.Αν δεν φθασει βαλε και λιγο απεσταγμενο μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.