Jump to content

CELLSHOCK RMA,προτασεις...?(καλοι σαμαριτες ελατε)

BeetleJuice

Recommended Posts

δυστυχως κατι εγινε κ μαλλον παμε για ρμα

εποδειξη εχω κ τα παιδια στο πλαισιο ηταν κομπλε

μουπαν θα μου τις αλλαξουν

αν μου ελεγαν να μου αλαξουν την μια θα ειχε γινει χαμος

τωρα το ερωτημα ειναι αν καταφερω το πιστωτικο τι να παρω?

μεχρι 400 ευρω

η μητρικη μου ειναι η p5bdlx

μηπως να παω σε ddr3? και με την ευκαιρια να κανω κ την P5b ρμα που κανει νουμερα?

αν οχι ddr3 τι προτεινετε , γιατι οι cellshock ηταν με ΤΕΣΣΑΡΙΑ 1000-1100 Mhz 1,35volt ...

2,2 ειναι rated οι cellshock

2,3 παιζουν καθε μερα σε 1000 μηζ ολα μαμα

2,35 επαιξαν μια φορα στο ενα και μοναδικο μου Bench

απο κεινο το bench περασαν 4 μηνες στα 2,3 με 12αρη απο πανω τους και θερμοκρασιες με αισθητηρα στα 40 μαξ...

Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 16:50]

Επίσης, αν δεν έχει πρόβλημα η μία από τις 2 και δεν στις αλλάξουν και τις 2, γιατί να γίνει χαμός?

γιατι ειναι σετακι οι μνημες

οταν πληρωνω ταιριασμενο σετακι πληρωνω ταιριασμενο σετακι

δεν θα βρουν μια και μια και να μου τις κανουν σετακι , αυτο ειναι ανηκουστο

οι μνημες ερχονται κιτ ταιριασμενες απο την μανα τους και ετσι θα τις εχω

αλλιως ηξερα να παρω και τις απλες μνημες...

Κανονικα απο την στιγμη που υπαρχει stock πρεπει να σου τις αντικαταστησουν και να μην παρεις πιστωτικο... αλλα αν τα καταφερεις και σου δωσουν παρε αυτες που εχουν D9GKX http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=957070

και με τα υπολοιπα....

*κανονικα το πιστωτικο κοβεται στην τιμη που ειχες αγορασει το προιον... δλδ αν τις ειχες αγορασει 400ε, 400ε πρεπει να ειναι το πιστωτικο.... Τωρα στην συγκεκριμενη περιπτωση αν σε αγαπανε και σου κοψουν πιστωση, θα σου την κοψουν με την τωρινη τιμη δλδ 205ε....

καλα ρε παιδια τι λετε τωρα?

πρωτον αν δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το προιον δεν μπορουν να με βιασουν να παρω το ιδιο

δευτερον δεν θα παρω μνημες με 100 ευρω οταν εχω πιστωτικο 350 ευρω!!

τεσπα υποτιθεται ηθελα μια γνωμη για μνημες της προκοπης

κανενας τπτ?

teamgroup με βλεπω...

Δλδ οταν αγοραζεις κατι αλλο..... πχ. ρουχα, παπουτσια, αυτοκινητο, κινητο κτλ.... το χρησιμοποιεις και μετα απο 3 μηνες δεν μενεις ικανοποιημενος, πας και το αλλαζεις????

Αν δεν σου χαλαγανε θα ειχες το δικαιωμα να τις αλλαξεις???? Οχι.....

Παρουσιασανε προβλημα.... η εγγυηση γι'αυτο το λογο υπαρχει... σε περιπτωση προβληματος να σου το αντικαταστησουνε..... Βρηκαμε ολοι το πλαισιο καλοπροαιρετο και το πηδαμε.....

(Βeetle no offence)

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 00:36]

ρε παιδια συγνωμη κιολας μην μπευρδευτε τα πραγματα ποτε πρεπει να γινεται το rma?

Οταν εχει προβλημα κατι και ειναι μεσα στην εγγυηση στο αντικαθιστουν με ακριβως το ιδιο.... Αν εχει εξαντληθει το συγκεκριμενο προιον τοτε σου δινουν πιστωση....

Αρχική απάντηση από Winters

Δλδ οταν αγοραζεις κατι αλλο..... πχ. ρουχα, παπουτσια, αυτοκινητο, κινητο κτλ.... το χρησιμοποιεις και μετα απο 3 μηνες δεν μενεις ικανοποιημενος, πας και το αλλαζεις????

Αν δεν σου χαλαγανε θα ειχες το δικαιωμα να τις αλλαξεις???? Οχι.....

Παρουσιασανε προβλημα.... η εγγυηση γι'αυτο το λογο υπαρχει... σε περιπτωση προβληματος να σου το αντικαταστησουνε..... Βρηκαμε ολοι το πλαισιο καλοπροαιρετο και το πηδαμε.....

(Βeetle no offence)

Οταν εχει προβλημα κατι και ειναι μεσα στην εγγυηση στο αντικαθιστουν με ακριβως το ιδιο.... Αν εχει εξαντληθει το συγκεκριμενο προιον τοτε σου δινουν πιστωση....

πρωτον αν δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το προιον δεν μπορουν να με βιασουν να παρω το ιδιο

το παληκαρι αυτο δεν γραφει?η λαθος διαβαζω?επειδη δεν ξερω, εχουμε το δικαιωμα αν δεν ειμαστε ευχαριστημενοι να το αλλαξουμε?

Αρχική απάντηση από def

το παληκαρι αυτο δεν γραφει?η λαθος διαβαζω?επειδη δεν ξερω, εχουμε το δικαιωμα αν δεν ειμαστε ευχαριστημενοι να το αλλαξουμε?

Μετα απο 3 μηνες....???? Η αγορα ενος προιοντος ειναι προσωπικη επιλογη.... η εγγυηση δεν δινεται επειδη η εταιριες αγαπουν τους πελατες και δεν θελουν να χανουν τα λεφτα τους... ειναι marketing... σου λενε το προιον μου ειναι τοσο καλο που σε διαβεβαιω πως ειναι τοσο μικρη πιθανοτητα προβληματος τετοια ωστε αν εμφανιστει καποιο στο αντικαθιστω δωρεαν....

Δλδ αν παρεις ενα αυτοκινητο και στα 70.000 χιλιομετρα σου βγαλει προβλημα το αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων και θελει αντικατασταση & το αμαξι ειναι μεσα στην εγγυηση, στο αλλαζουν και δεν πληρωνεις μια.... Αν εσυ δεν εισαι ικανοποιημενος απο το αμαξι μπορεις να το αλλαξεις και να παρεις αλλο???

Τωρα στις μνημες τυχαινει , λογω της φυσης του προιοντος, να χρειαζεται να αντικατασταθει ολο το προιον και οχι μερος αυτου.... Δεν γινεται να πεις θελω να παρω κατι αλλο.... Ηταν επιλογη σου να τις παρεις....

Παρε ενα ρουχο και πηγαινε μετα απο 2 μερες και αλλαξε το... στο αλλαζουν... πηγαινε μετα απο 90 μερες... δεν στο αλλαζουν...

Φορεσε το, ξυλωσε τα καρτελακια και πηγαινε την αλλη μερα να το αλλαξεις... δεν γινεται....

Γιατι να του κοψουν πιστωση....???? Ειναι μεσα στην εγγυηση υπαρχει στοκ αρα γινεται αντικατασταση... Ετσι ειναι το σωστο...

Δεν ξερω τι θα κανει το πλαισιο... Μπορει να μην του κοψουν πιστωτικο και να το δωσουν τα λεφτα στο χερι!!! (Λεμε τωρα)

Το σωστο ειναι να του δωσουν πισω τις ιδιες....

βασικα εξω απο το χορο ολοι καλοι ειστε

για να τα πουμε εξω απο τα δοντια

πατε καλα?

θα ξαναπαρω μνημες που τις δουλεψα 6 μηνες rated και χαλασαν μια ωραια μερα απο μονες τους?

γιατι εγω ο καταναλωτης να αγορασω ξανα αυτο το κατα ταλλα χαι προιον?

και να μου πουν να παρω τις ιδιες δεν το δεχομαι

πληρωσα 350 ευρω για μνημες καλες

χαλασαν απο μονες τους χωρις ζορισμα

ακομα και το bench μου ειναι μεσα στα ορια τους

εδω δεν μιλαμε για καταστημα της γειτονιας μας, μιλαμε για ολοκληρη επιχειρησαρα

τετοια μαγαζια εχουν την δυνατοτητα να τα κανουν αυτα

γιατι εγω πρεπει να μεινω ευχαριστημενος

να στο πω και αλλιως

αν παρεις ενα σιδερο και σε χτυπησει το ρευμα θα πας να ξαναπαρεις το ιδιο?

και αν επιμενουν να το παρεις εσυ θα το παρεις?

ΠΟΙΟΣ απο σας που διαφωνει μαζι μου θα πηγαινε στο μαγαζι και θα ελεγε "συγνωμη καλοι μου κυριοι , τα λεφτα μου πηγαν στο βροντο.μου πουλησατε φυκια για μεταξωτες κορδελες και τελικα ηταν τζιφος .ξαναδωστε μου απο τα ιδια φυκια παρακαλω και εγω θα προσευχομαι στον Αγιο RMA να μου βγουν μεταξωτες κορδελες..."

ΠΟΙΟΣ?

ποιος δεν θα απαιτουσε να αλλαχτει το προιον .ΟΥΤΕ καν να επισκευαστει

εδω ο αλλος ρε μου λεει να μου αλλαξουν την μια μνημη και οι μνημες πουλιουνται ΤΑΙΡΙΑΣΜΕΝΕΣ

σας αρεσει να τους χαριζετε και να σας κοροιδευουν?

αν ειναι ετσι να ανοιξω μαγαζι και να σας κανω πελάτες μου

και οταν σας χαλαει κατι να μου το φερνετε κ να σας δινω μια απο τα ιδια και να ξαναχαλαει και να μου το ξαναφερνετε

τι να μου κανουν λεει? να μου δωσουν την τιμη που εχουν τωρα?

ουτε αυτο παιζει

υπενθυμιζω απλα οτι καποτε που απο το agp πηγαμε στο pcixpress καποιοι καιγανε τις καρτες γιατι αλλιως θα τις πουλουσαν ξεφτιλα τιμη

γιατι το κανανε αυτο?

γιατι οσοι ειχαν δωσει 700 ευρω και αλλαξε το σεταπ δεν μπορουσαν να πουλησουν agp καρτα μεταχειρα πανω απο 300

και τις πηγαιναν πισω και επερναν pcixpress

ατιμο ειναι οκ αλλα απαξ και το μαγαζι το επιτρεπει ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ και το εκαναν .

ουτε το πλαισιο ζημιωνεται ουτε η nvidia...

οσο για το 20 μερες και το 3 μηνες

ενας χρονος ναχει περασει δεν μου καιγεται καρφι .εχει εγγυηση? ηταν σαπιο το προιον?

ε δε το ξαναθελω ρε φιλε

πουλας σκαρτα πραματα , δεν εμπιστευομαι την εταιρεια πως το λενε ελληνικα , δεν το ξαναπαιρνω γιατι τα ιδια θα γινουν παλι και τοτε ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΣΗ

το πληρωσα 3 φορες πανω γιατι ειναι τοπ

και κρατησε το 1/3 απο τις πιο φτηνες μνημες

δε γουσταρω να το ξαναπαρω , δεν ειναι τοπ ειναι σκαρτο !

το παραδειγμα με το αυτοκινητο ειναι ακυρο αλλα εχει ενα κοινο σημειο

το κιβωτιο στο ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΟ ΤΕΛΙΚΑ

και εκει δεν μπορεις να κανεις κατι

και σε ενημερωνω οτι αν στο αλλαξουν και ξαναχαλασει με ενα e-mail σε οποιαδηποτε εταιρεια θα στο ξανααλλαξουν και εκτος εγγυησης .

το παραδειγμα με τα ρουχα επισης ακυρο

συγκρινεις ηλεκτρονικο προιον με ρουχα?

το ταμπελακι αμα το κοψεις μαστορα δεν στο αλλαζουν γιατι εκανες ζημια , εγω τι εκανα στις μνημες? ναχα βγαλει κανα HS να πω ναι το σκαλισα και εκανα ζημια καλα κανουν κ δεν μου το αλλαζουν..

αμα ειχα ενα σκληρο και εχω ξηλωσει ολα τα ταμπελακια ξερεις τι γινεται?

οτι θελουν με κανουν γιατι το λεει ξεκαθαρα , μην βγαλεις τα ταμπελακια χανεις την εγγυηση.

αν μετα απο 90 μερες πας το ρουχο και τους πεις οτι πλυθηκε και εγινε ασπρο η διαλυθηκε και εχεις τροπο να το αποδειξεις ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

υπαρχουν συγκεκριμενα δικαιωματα

αν θελετε να χαριζετε καλα κανετε

στην αμερικη υπαρχουν μαγαζια που πας πισω μια σκουπα μετα απο 1 χρονο και τους λες κυριοι δεν ειναι οκ .δεν μουν κανει τη δουλεια μου. και οχι στην αλλαζουν , σου δινουν τα λεφτα στο χερι

γιαυτο θαμαστε 10 χρονια πισω παντα

καλα μας κανουν κ μας πατανε οσο δεν μιλαμε

και συμφωνα με το Poll που εγινε εδω , οι περισσοτεροι αγοραζουν απο κει που εχουν καλο ρμα

γιατι?

γιατι πληρωνουν παραπανω αλλα οταν γινει κατι μπορουν να πατησουν στις πλατες της εταιρειας και να σε στηριξουν

το πλαισιο απο μενα παιρνει λεφτα οχι απο την cellshock

τεσπα

δεν ξερω αν φανηκε επιθετικο το ποστ μου αλλα ελεος εδω μου λετε να πψ και ευχαριστω κιολας που χαλασαν οι μνημες..

keep up

σκαθαρι

Με το συμπάθιο σκαθάρι αλλα δεν κάθομαι να διαβάσω το ποστ σου μόνο και μόνο απ την αρχή.

βασικα εξω απο το χορο ολοι καλοι ειστε

για να τα πουμε εξω απο τα δοντια

Δλδ εμείς δεν έχουμε κάνει ποτέ RMA και δεν ξέρουμε.

Ο νόμος λέει αντικατάσταση,το ότι το πλαίσιο κάνει την καλή και δίνει πιστωτικά μαγκιά του.

Έπρεπε να τις είχες πάρει απ τα multi..να σε δώ τι θα έκανες.

Δώσε θάρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι. που λέει και μια παρημοία.

'Αντε πάλι απ την αρχή.

Ντροπή και Αίσχος στο Πλαίσιο ©

ειδικα ΕΣΥ που σε ξερω και με ξερεις επρεπε να ειχες ΗΔΗ καταλαβει οτι ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ

απορω πως το πηρες οτι απαντησα σε σενα

εισαι παλια καραβανα εδω μεσα και σε σεβομαι , σε σενα απαντησα σχετικα με τις 20 μερες και τους 3 μηνες

πολυ καλως φιλε A7N , δεν επρεπε να το παρεις ως προσωπικη επιθεση το ποστ μου

λυπαμαι ειλικρινα

οσο για το μουλτιραμα , οταν περιμενω 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ

οποιος επαθε εμαθε

και αν το πλαισιο δινει πιστωτικα τοτε ναι καλα κανει και μαγκια του

αν δεν εδινε τοτε θα επερνα τις ιδιες

χειροτερες ή μισες ή φτηνοτερες παντως δεν επερνα με τιποτα

εχω καθε δικαιωμα να φωναξω απαξ και εδωσα 350 ευρω για μνημες και τελικα σε 6 μηνες χαλασαν μονες τους

αν φωναξω και αδιαφορησουν οκ , δεν εχω να κανω κατι αλλο

παντως να κατσω σαν την κοτα και να πω ευχαριστω καλα μου παιδια που μου πηρατε τις cellshock και μου δωσατε σπασμενο σετ ή ευχαριστω που μου δωσατε αυτες τις υπεροχες παμφθηνες supertalent ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ

προτιμω να βγω στα καναλια

Σκαθάρι.

Δεν το πήρα σαν προσωπική απάντηση.

Αλλά το διαβάζω και γώ.

Σρυ που τα πήρα λίγο,αλλά και συ χαλάρωσε ρα,περίμενε πρώτα να δείς τι θα σου πούνε απ το σερβις πριν βάλεις κακές σκέψεις.

Και συ ταλαιπωρείσαι έτσι και δεν βγάζεις τπτ.

Είναι και ότι δεν είσαι ο μόνος τώρα τελευταία που γίνεται αυτό...είναι τουλάχιστο άλλες 5-6 περιπτώσεις.

peace man:flower: :flower: :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.