Kokolikos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2007 Προς labo boys and girlsγεία σας μια Ερώτηση Σχετικά Με Αλλαγή Ψύκτρας στο laptop αυτό Fujitsu-Siemens Amilo A1630για να μην σας τρελάνω και πολύ παραθέτω στα γρήγορα το προβληματάκι που έχω.Όταν ανοίγω το φορητο και έπειτα απο κάνα 10λεπτο η θερμοκρασία του αυξάνεται αισθητά.Το μόνο που θέλω να μου πεί κάποιος είναι άν μπορεί η ψύκτρα να γίνει αλλαγή για να φτιάξει λίγο η κατάσταση και άν υπάρχει κάποιο software που να μετράει θερμοκρασίαΑναλυτικά τα specification του laptop στο παρακάτω link μαζί με φωτογραφίες.Fujitsu Siemens A1630 ***Mια ενημέρωση το φορητό αυτή τη στιγμή έχει 1GB Ram DDR PC2700 333mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilmarios Ιούλιος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2007 Pc Wizard για θερμοκρασία και σε xp/vista απαντάω στην εξής ερώτηση (και άν υπάρχει κάποιο software που να μετράει θερμοκρασία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.