GoMaR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2007 Λοιπον... First of all....Μη σχολιασετε το ποσο βρωμικο ειναι το αμαξι...Ευχαριστω Δε θα μπω σε προλογο και ολα τα λοιπα , αμεσως στην ουσια.. Εχω το alfa romeo 75 απλως τωρα το χρωμα του εχει ξεβαψει σε ορισμενα σημεια..Ειδικα στο καπο.Απο ρετσινα ειναι ; Δε ξερω.Παντως Απο το κοκκινο μεταλοχρωμα εχει γινει ροζ.. Πηγα και τραβηξα φωτογραφιες για να καταλαβετε τι εννοω... pic1 : (οχι σχολια για την βρωμια..ευχαριστω again ) pic2: Ξερω ειναι σε αθλια κατασταση.. Το θεμα ειναι με τι υλικα μπορω να το διορθωσω...Εστω και ελαχιστα.Να μη κανει αυτη τη διαφορα. Πηγα και πηρα απο το auto plus μια αλοιφη ( σα κερι που το απλωνεις σε ολο το καπο και το τριβεις) που μου λεει ο τυπας οτι θα φτιαξει , απλως με το πρωτο πλυσιμο θα φυγει ολο ( αν το κανουμε με πιεση ) Ειμαι ασχετος πανω σε αυτα τα θεματα..Οι λυσεις με τα σπρευ αποδιδουν ? Ελπιζω να καταλαβατε τι ζηταω..Ενα υλικο η με ποια μεθοδο να μπορω να "μπαλωσω" τις διαφορες αυτες.. Ευχαριστω εκ των πρωτερων.. Υ.Γ Λυσεις οπως να το βαψω ολο , μην υπωθουν γιατι θα κοστισει οσο κοστιζει ολη η λαμαρινα με την μηχανη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 δςσε καμια 100αρα κ πηγαινε το σε κανα spa .....σοβαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 27, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2007 Ρε αθεοφοβοι , εσεις δεν αγαπατε τα αμαξια σας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Ρε αθεοφοβοι , εσεις δεν αγαπατε τα αμαξια σας ; Τα αγαπάμε, για αυτό δεν έχουν φτάσει σε αυτή την κατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Ρε αθεοφοβοι , εσεις δεν αγαπατε τα αμαξια σας ; "Οποιος ξερει ν'αγαπα, ξερει και να χωριζει".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούλιος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2007 γύρω στα 100 πάει το κομματι για βάψιμο. πάγενε κ βάφτο γιατί ότι αλοιφές κ κόλπα να δοκιμάσεις αποτέλεσμα δέν θα δείς. γνώμη μου πάντα...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούλιος 27, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2007 αν σε κοκκινο βαψεις το καπο και οχι ολο το αμαξι , θα κανει μπαμ. ειναι περιεργο χρωμα το κοκκινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 27, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2007 Για αυτό κάνε το carbon και είσαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Ιούλιος 27, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2007 Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί δεν φαίνεται καλά αλλά μάλον έχει φύγει όλο το βερνίκι... Το έχεις ξαναβάψει αυτό το κομμάτι?? Πάντως το καπό, λόγο ζέστης απο τη μηχανή, είναι απ τα πρώτα σημεία που τα φτήνουν... Ξανα βάψ'το απλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 27, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2007 αν σ'αρεσει το ροζ αστο να ξεφλουδισει και το υπολοιπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 27, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2007 thnx για τις απαντησεις.... Εκτος απο jpavly και dinopoylo (j/k ofc ) Αυτα τα σπρευ κανουν δουλεια ; Πρεπει ολο το υπολοιπο να ειναι στο αρχικο χρωμα ε ; επισης να βαψω μονο το καπο θα μου παρει ενα 100ρικο..αλλα θα ειναι πιο ζωντανο χρωμα απο το υπολοιπο...και θα φαινεται ασχημo :S edit : Θα δοκιμασω αυτο που αγορασα τωρα...να δουμε τι βλακεια πηρα και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 28, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR thnx για τις απαντησεις.... Εκτος απο jpavly και dinopoylo (j/k ofc ) Αυτα τα σπρευ κανουν δουλεια ; Πρεπει ολο το υπολοιπο να ειναι στο αρχικο χρωμα ε ; επισης να βαψω μονο το καπο θα μου παρει ενα 100ρικο..αλλα θα ειναι πιο ζωντανο χρωμα απο το υπολοιπο...και θα φαινεται ασχημo :S edit : Θα δοκιμασω αυτο που αγορασα τωρα...να δουμε τι βλακεια πηρα και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα Βάλε μια φλόγα αλλά pimp my ride. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 29, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Όντως έχει φύγει το βερνίκι απ όσο καταλαβαίνω και οτιδηποτε και αν κάνεις με αληφές και ιστορίες τπτ δεν θα γίνει.Μονόδρομος το βάψιμο.Μπορείς να το βάψεις σε απόχρωση που να ταιριάζει με το υπόλοιπο ξεθωριασμένο πάντως.BTW.Ποια 75άρα είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 29, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 1800cc trofeo 120hp..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 29, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Είχε βγεί και τουρμπάτο αυτό ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 29, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Νομίζω πως ναι, με 155 άλογα...Η τελευταία με κίνηση στον σωστό άξονα απο την Alfa Romeo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 29, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne Νομίζω πως ναι, με 155 άλογα... Η τελευταία με κίνηση στον σωστό άξονα απο την Alfa Romeo... Νταξ,απ όσο ξέρω όλο προβλήματα ήταν η 75άρα. Ας μας πεί όμως ο gomar Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 29, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Μην παρεξηγηθώ ε, γιαπωνέζος του κιαρατά είμαι Απλα είχε ο θείος μου μια 75 Turbo. Εγω η μόνη επαφή που έχω με Alfa Romeo ηταν μια στενή, τρίτου τύπου με μια 147 όταν την εμβόλισα οταν παραβίασε κόκκινο πανω στην Λ. Θησέως Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 29, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Καλο αμαξι , δυνατο , παιζεις ανετα....το θεμα ειναι να εχεις λεφτα να δινεις. οι δε Ιταλοι ειναι χυσε Μητσο να κανουμε παστιτσιο... Τα ηλεκτρονικα τους ειναι ΟΤΙ να ναι..Πως ειναι η μακαροναδα στο Pc ...? Ε καπως ετσι και στο καπο του αμαξιου.. Μηχανικα αν το συντηρεις παει καλα , απλως μετα απο χρονια πολλα χρονια ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου ζητησει πολλα το αμαξι..Ειναι πιο πολυ να κανεις την τρελα σου , οχι για οικογενειακο αμαξι.. Οχι δεν ειναι η turbo...τα 1800cc turbo πρεπει να ειναι 155+ αλογα.. παρτε και μια φωτο με ενα ψιλοκαθαρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.