Shadowjump Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2007 Γεια σε ολους, πιστευω ειναι το καλυτερο μερος εδω για να ρωτησω. Λοιπον, εχω αυτο εδω: BigWater Θελω να παρω μια καλυτερη αντλια γιατι τα 400L/h μου φαινονται πολυ λιγα για τοσο μεγαλη διαδρομη που κανει. Εχετε να προεινετε καποια αντλια? Λογικα καμια 1200L/h+ και τι ακριβως χρειαζεται για να γινει η αλλαγη? Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Ιούλιος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 Την ίδια αντλία έχει και το Tribe VX που έχω εγώ.Κάνει πολύ μεγαλήτερη διαδρομή και περνάει και ένα μπλοκ VGA.Πίστεψέ με δεν χρειάζεται αλλαγή.Τα πάει περίφημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 26, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από IgnatiosΠίστεψέ με δεν χρειάζεται αλλαγή. Τα πάει περίφημα. Και εγώ αυτό λέω γιατί όσο ποιο γρήγορα αντλεί το νερό τόσο χειρότερες επιδόσεις θα έχεις από ότι τωρα.(επειδή δεν θα προλαβαίνει να κρυώσει μέσα στο ψυγείο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιούλιος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman Και εγώ αυτό λέω γιατί όσο ποιο γρήγορα αντλεί το νερό τόσο χειρότερες επιδόσεις θα έχεις από ότι τωρα.(επειδή δεν θα προλαβαίνει να κρυώσει μέσα στο ψυγείο). Ισχύει το αντίθετο Όσο πιο πολλά πραγματικά λίτρα την ώρα τόσο το καλύτερο. Κατά την γνώμη μου κράτα την όσο αντέξει και μετά παίρνεις άλλη καλύτερη αντλία.Έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 26, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από apostolis22 Ισχύει το αντίθετο Όσο πιο πολλά πραγματικά λίτρα την ώρα τόσο το καλύτερο. Κατά την γνώμη μου κράτα την όσο αντέξει και μετά παίρνεις άλλη καλύτερη αντλία.Έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες? Εδω μου τα χαλάς λίγο Βασικά κάποιος άλλος το είπε εδώ σε ένα θέμα ...Και με λίγο λογική να το σκεφτείς,άμα πάει γρήγορα το νερό στο ψυγείο δεν θα προλάβει να κρυώσει...λέω κάτι λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Ιούλιος 26, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 Κάνει όμως περισσότερους κύκλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 26, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 ναι σωστό και αυτό , δεν το χα σκεφτεί :whistling αλλά και πάλι δεν χρειάζεται μεγάλη αντλία για ένα απλό watercooling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Ιούλιος 26, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Απλα αυτο που με απασχολει ειναι οτι η σωληνες φτανουν γυρω στα 2μετρα μηκος, γι αυτο εψαχνα για κατι πιο καλο. Οχι, απο θερμοκρασιες δεν εχο προβλημα. Πιστευω δηλαδη.27-30C Intel TAT (35-36C BIOS) Ιdle45-46C Intel TAT Full Load (BIOS δεν εχω δει)C2D E6850 1.35V 3.6GHz.Αυτα. Απλα ελεγα μηπως αμα αλλαζα αντλια να μπορουσα να βαλω 1.45V για να παω μονιμα στα 4GHz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightBird Ιούλιος 26, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 Δεν νομιζω οτι η αλλαγη ανλιας θα σου δωσει αυτο που θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Ιούλιος 26, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 με το συστημα αυτο ειστε ικανοποιημενοι? που μπορω να το βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 27, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από ShadowjumpΑυτα. Απλα ελεγα μηπως αμα αλλαζα αντλια να μπορουσα να βαλω 1.45V για να παω μονιμα στα 4GHz. OMGΓίναν τρενδυ τα 4g στους C2D?O hme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Ιούλιος 28, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2007 Z O M G!!! Μην λες για trendy γιατι μενω Κηφισια και εχω φαει trendy με το κουταλι Απλα κριμα ειναι να εχεις εναν επεξεργαστη και να μην μπορεις να τον αξιοποιεις οσο καλυτερα γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 28, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2007 Δεν λέω φίλε μου ότι δεν είναι κρίμα..ίσα ίσα.Απλά 4γίγα με 1.45 και γενικότερα 4γιγα δεν είναι αύκολο πράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.