BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2007 Παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα εγκυρο το οποιο να μετρα ισχυ σηματος , ποιοτητα , ταχυτητα σε ασυρματα δικτυα?τυπου να το εχω σε ενα λαπτοπ κ να μου μετραει σε ενα σπιτι τι παιζεινα μπορεις ας πουμε να σεταρεις κεραιες δοκιμαζοντας που εχει καλυτερο σημα κτλ?εχετε δουλεψει τπτ τετοιο?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούλιος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 Σήματα και κουραφέξαλα μην τα κοιτάς καν.Αν θες να κάνεις αξιόπιστο τεστ για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, τότε θα δοκιμάζεις μόνο με throughput test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούλιος 26, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 speedtest.net?αποτο τερματικο μου?παντως εμενα μουπαν οτι παιζουν τετοια προγραμματααλλαποσο εγκυρα ειναι μονο οι δικτυαδες ξερουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Ιούλιος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 υπάρχει το netstumbler http://www.netstumbler.com/downloads/ δοκίμασέ το Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούλιος 26, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 μμμ καθολου κακο....ευχαριστωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.