Spyrious Αύγουστος 12, 2007 #61 Αύγουστος 12, 2007 Πολύ ωραια τα έκανες όλα dubber.Μια ερώτηση μόνο.Εγώ έχω το tt bach με ένα σύστημα opteron,hd2400pro..Το έχω ακριβώς κάτω απο την tv.Όταν όμως δουλευει το pc κάνει παρεμβολές στην tv και πολλά κανάλια χάνουν την εικόνα τους.Σου συμβαινει κάτι ανάλογο.
dubber Αύγουστος 12, 2007 Author #62 Αύγουστος 12, 2007 Όχι, κανένα τέτοιο πρόβλημα. ΠΑρεμβολές στο tuner της TV ή στο Tuner του PC? Εγώ π.χ. δεν έχω tv card. Με τί συνδέεσαι από το pc στην TV για εικόνα? Περίεργο πάντως το πρόβλημά σου. Πίσω στο δικό μου setup: - Χρωστάω φωτογραφία με το H.C. και μια πιο κοντινή Και ένα δίλημμα που έχω: Να πάρω tv tuner ή να μην πάρω? Από τη στιγμή που TV υπάρχει, ο μόνος λόγος για να πάρεις TV card είναι για να γράφεις εκπομπές από την τηλεόραση. Και αν βγάλουμε στην άκρη ότι γενικότερα έχω να δω τηλεόραση 1-2 χρόνια, έχω IPTV από την OnTelecoms η οποία έχει την υπηρεσία OnRec, μια υπηρεσία στην οποία μπορείς να δεις οποιαδήποτε εκπομπή παίχτηκε στην τηλεόραση τις τελευταίες 3 ημέρες. ’ρα χάνεται κατά μεγάλο ποσοστό η ανάγκη για εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων. Εσείς τί λέτε?
diperr Αύγουστος 12, 2007 #63 Αύγουστος 12, 2007 Δορυφορική έχεις σκεφτεί? Δεν είναι άσχημο να βλέπεις HD F1! (παράδειγμα)
dubber Αύγουστος 12, 2007 Author #64 Αύγουστος 12, 2007 Είπες μεγάλη κουβέντα τώρα... ’σε και έχω κάτι HD video με F1 και είναι φοβερά, να μην αναφέρω το κενό δίπλα από το κεντρικό ηχείο που πρέπει να γεμίσει
dubber Αύγουστος 13, 2007 Author #66 Αύγουστος 13, 2007 Επειδή είναι πολύ πρωί και μάλλον δεν είμαι στο κλίμα, τί εννοείς? Όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα είναι ανάξια λόγου?
.38-.45 Αύγουστος 13, 2007 #67 Αύγουστος 13, 2007 lol, οχι βρε. καθε αλλο. υπαρχει κατι αξιο κοπου και χρηματων στην τιβι να γραψεις;
dubber Αύγουστος 13, 2007 Author #68 Αύγουστος 13, 2007 Επειδή μάλλον η έλλειψη άδειας για φέτος δείχνει τα σημάδια της (όπως θα κατάλαβες και σε π.μ. σου), με κάθε επιφύλαξη για το αν κατάλαβα τί εννοείς σου απαντάω: Από θέμα κόπου, μπορώ να σου πω ότι γενικά δεν θα δυσκολευτείς καθώς από εκεί που θα την αγοράσεις, θα στην φέρουν μέχρι το σπίτι σου, άρα δεν κουβαλάς Από θέμα χρημάτων τώρα, γενικά την αγόρασα ακριβά, με 100-150 εβραίους έπαιρνα μια 1080p αλλά από τη στιγμή που δεν την πλήρωσα εγώ αλλά ο "Μπαμπάς" δεν είχα πολλές επιλογές. Από εικόνα, σε αναπαραγωγή HD ταινιών από το PC απλά άψογη. Ωραία χρώματα με μόνο ψεγάδι το μαύρο που είναι κοινό πρόβλημα στις LCD. Σε τηλεοπτικό σήμα τώρα, επιβεβαιώνεται η άποψη που είχα, ότι σε τόσες ίντσες θες ΠΟΛΥ καλό σήμα, διαφορετικά οι ατέλειες θα φαίνονται πολύ. Ευτυχώς σε αυτό το θέμα βέβαια, έχω και IPTV όπου το σήμα είναι ψηφιακό και αψεγάδιαστο. Από θέμα εισόδων στην TV, έχουμε όλο το πακέτο, 2 HDMI, d-sub, 3 scart, s-video και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα. Το μειονέκτημα είναι στις εξόδους, όπου αν και έχει optical out για τον ήχο, δεν έχει ένα αναλογικό, για ακουστικά π.χ. Αυτά τα ολίγα, για περισσότερα, fell free to ask.
LL_NEO Αύγουστος 13, 2007 #69 Αύγουστος 13, 2007 dubber (νομίζω) ότι πάλι δεν κατάλαβες.Σε ρωτάει αν υπάρχει κάτι άξιο λόγου στην TV που να αξίζει τα extra χρήματα για την αγορά της Tv κάρτας.Βέβαια μπορεί να έχει πειράξει εμένα η παρατεταμένη έκθεση στον καιρό του γαμωκωλόνησου εδώ πάνω που είμαι και να μην την παλεύω και εγώ κάστανο...
dubber Αύγουστος 13, 2007 Author #70 Αύγουστος 13, 2007 Ααααα... να γράψω video εννοεί, έλεος!! Δεν την παλεύω!!! Δεν πειράζει όμως γιατί αξιώθηκα να γράψω και 2 λόγια για την TV.Εγγραφή video, ok I got it! Βασικά κάνα Top Gear που όλο το χάνω και το myth busters, αλλά οκ, πλέον με το IPTV έχω 3 μέρες καιρό να τα δω.btw που είσαι ρε, Κύπρο?
dubber Αύγουστος 13, 2007 Author #72 Αύγουστος 13, 2007 Να είσαι καλά, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες πάντως, άσχετα με τα a/v, νομίζω πως κάτι πρέπει να κάνω με το καλοριφέρ...
dellman Αύγουστος 13, 2007 #73 Αύγουστος 13, 2007 Ξύλο γύρω γύρω στο χρώμα του συνόλου με μικρές γρίλιες
dubber Αύγουστος 13, 2007 Author #74 Αύγουστος 13, 2007 Ναι, κάτι τέτοιο σκέφτομαι αν και μειώνεται η απόδοση του σώματος...Λέω να κάνω κάνα σχέδιο αργότερα να δω πώς θα είναι.
Daytime Dreamer Αύγουστος 19, 2007 #75 Αύγουστος 19, 2007 dubber αυτο εδω ειναι το case?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650542Λεω να σε αντιγραψω σε καποια θεματα μιας και θα στησω και εγω ενα htpc για το σαλονι
grgkopanas Ιανουάριος 9, 2008 #77 Ιανουάριος 9, 2008 Dubber, για πές μας αν θες πόσο σου στοίχησε η ολη διακοσμηση και τα κόλπα που έστησες, για να το απομυθοποιήσουμε λιγο , Πάντως είναι φοβέρο σκηνικό συγχαρητήρια για το μεράκι και τις εμπνεύσεις σου!
reifen Ιανουάριος 9, 2008 #78 Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από dubber [02-08-2007 19:34] Κάτι που δεν ανέφερα, οι εξυπνάκηδες στο Πλαίσιο μου έστειλαν το motherboard εκτός αρχικής συσκευασίας και έλειπε το πίσω κάλυμμα για τα ports με αποτέλεσμα να τους κόψω άλλα 20 και να το πάρω στην τιμή των 50.Έχετε καμιά ιδέα για το τί μπορώ να κάνω? http://www.abitshop.eu/index.php?cPath=22_29_133Total: 4.72 EUR
dubber Ιανουάριος 9, 2008 Author #79 Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από grgkopanas [Χθες, στις 15:35] Dubber, για πές μας αν θες πόσο σου στοίχησε η ολη διακοσμηση και τα κόλπα που έστησες, για να το απομυθοποιήσουμε λιγο , Πάντως είναι φοβέρο σκηνικό συγχαρητήρια για το μεράκι και τις εμπνεύσεις σου! Γενικότερα δεν έχει κάτι να απομυθοποιήσεις. Ανάλογα με το τί διαθέτεις, στήνεις. Για το PC πάνω-κάτω ξέρετε τί κόστος χρειάζεται, για τα υπόλοιπα δόθηκαν περίπου 2.500 Αρχική απάντηση από reifen http://www.abitshop.eu/index.php?cPath=22_29_133 Total: 4.72 EUR Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε reifen! Έγινε ήδη παραγγελία!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.