dubber Αύγουστος 2, 2007 Author #42 Αύγουστος 2, 2007 Κάτι που δεν ανέφερα, οι εξυπνάκηδες στο Πλαίσιο μου έστειλαν το motherboard εκτός αρχικής συσκευασίας και έλειπε το πίσω κάλυμμα για τα ports με αποτέλεσμα να τους κόψω άλλα 20 και να το πάρω στην τιμή των 50. Έχετε καμιά ιδέα για το τί μπορώ να κάνω?
2cpu Αύγουστος 2, 2007 #43 Αύγουστος 2, 2007 1)Το αφηνεις οπως ειναι (η tyan δουλευε χρονια ετσι γιατιτο εχασα και εγω)2) Βρισκεις ενα απο μια αλλη μητρικη , κανεις πατρονμε ενα χαρτι το δικο σου και προσπαθεις να το εφαρμοσεις στο αλλο ι/ο sheild.3)Με το πατρον που προανεφερα κανεις ενα μονος σουαν δεν εχεις πανελ απο αλλη μητρικη.Αν δεν μπορεις μονος πας σε καταστημα που εχει μηχανηματα κοπης μεταλλων και στο κανουν εκει αρκει να εχεις κανει εσυ το σχεδιο.Κατοπιν το εφαρμοζεις ειτε με κολλα ειτε κανονταςμικρες τρυπες και βιδωνοντας λαμαρινοβιδες.
dubber Αύγουστος 2, 2007 Author #44 Αύγουστος 2, 2007 H 3η λύση ακούγεται ως καλύτερη. Η 2 δεν παίζει, έχω πολλά από άλλες μητρικές αλλά είναι εντελώς διαφορετικά.Αν και με κόβω να μένω έτσι...
dubber Αύγουστος 2, 2007 Author #46 Αύγουστος 2, 2007 Σωστό κι αυτό... το βάφω και ασημί και γίνεται Νο1
spc Αύγουστος 2, 2007 #47 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Σωστό κι αυτό... το βάφω και ασημί και γίνεται Νο1 Και θα το κοιτάς και θα σκέφτεσαι πως του τα φαγες τα 20 του Γεράρδου!
dubber Αύγουστος 2, 2007 Author #48 Αύγουστος 2, 2007 Έμαθα δεν πήγε διακοπές γιατί του τα έκοψα Πίσω στο θέμα μας, αυτό που με έχει ψήσει και δεν έχω μετανοι΄ψσει που έδωσα λίγους εβραίους παραπάνω είναι το VFD. Μερικά shots από τα info που εμφανίζει όταν είναι idle:
dubber Αύγουστος 8, 2007 Author #49 Αύγουστος 8, 2007 Λίγα λόγια για δευτερεύοντα πράγματα που και αυτά συντελούν στο όλο σκηνικό. Έφτιαξα ένα σχέδιο για το έπιπλο στο οποίο θα καθόταν το HTPC και κατόπιν έδωσα τις διαστάσεις σε ένα μαγαζί για να μου κόψει ξύλα. Λίγο - πολύ προσπάθησα να υπολογίσω τις ανάγκες μου ώστε να μπουν όλα όπως τα ήθελα. Αν και ακόμα λείπει το DVD με τα ηχεία, ακολουθούν 2 photos με την σύνθεση και το HTPC πάνω σε αυτήν.
greekfragma Αύγουστος 8, 2007 #50 Αύγουστος 8, 2007 σε παραδεχομαι γιατι εχεις γουστο στη διακοσμηση χωρου......μονη παρατηρηση να εβαζες τα ντουλαπακια στο πανω μερος σε ενα πιο σκουρο χρωμα....ειτε μαυρο μεταλλικο ειτε απομιμηση ξυλου γιατι δεν κολλαει με το υπολοιπο.
dubber Αύγουστος 9, 2007 Author #51 Αύγουστος 9, 2007 Όπως λες κι εσύ είναι θέμα γούστου. Το αλουμίνιο με το τζάμι αμμοβολή κάνει αντίθεση σε όλο το υπόλοιπο και, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, φαίνεται ωραίο.
dubber Αύγουστος 9, 2007 Author #52 Αύγουστος 9, 2007 Ήθελα να αναφέρω ένα πολύ ενδιαφέρον MCE plugin που χρησιμοποιώ από τη στιγμή που στήθηκε το HTPC και αυτό είναι το "My movies" . Είναι πρόγραμμα δημιουργίας ταινιοθήκης το οποίο συνδέεται με μια βάση δεδομένων και κατεβάζει, εξώφυλλα, ratings, resume για την ταινία, cast και πολλά άλλα. Ακολουθούν κάποια screens από τη HD συλλογή μου: Η επιλογή στην κεντρική οθόνη (Home) Κύρια οθόνη με τα περιεχόμενα της ταινιοθήκης Λεπτομέρειες για την επιλεγμένη ταινία Λεπτομέρειες για το cast της ταινίας Λεπτομέρειες για έναν συγκεκριμένο ηθοποιό
diperr Αύγουστος 9, 2007 #54 Αύγουστος 9, 2007 Αν και ακόμα λείπει το DVD με τα ηχεία Για ηχεία τι θα επιλέξεις (sorry αν το έχεις αναφέρει κάπου...). Z-5500 ?
dubber Αύγουστος 9, 2007 Author #55 Αύγουστος 9, 2007 Βασικά είπα να πάω σε κάτι λίγο πιο advanced από pc speakers και πήγα σε κάτι τέτοιο.
dubber Αύγουστος 11, 2007 Author #56 Αύγουστος 11, 2007 Ήρθαν τα ηχεία με το DVD-Reciever και ο ήχος είναι αρκετά καλός θα έλεγα. Προέκυψε ένα πρόβλημα όμως και θα ήθελα την βοήθεια όσων το κατέχουν.Το dvd παίρνει ήχο με optical και κάνοντας το τεστ μέσα από τα Vista ανάβει το DTS στην οθόνη του LG και παίζουν όλα τα ηχεία ένα-ένα ξεχωριστά, δείχνοντας έτσι πως το multichannel είναι οκ. Παρόλα αυτά όμως, όταν παίζω ένα αρχείο video το οποίο έχει και ήχο multi channel (συνήθως AC3), ούτε ανάβει η αντίστοιχη ένδειξη αλλά και ο ήχος δεν είναι true surround.Έχω εγκατεστημένο το klite codec pack και έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που μπόρεσα να βρω αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
greekfragma Αύγουστος 11, 2007 #57 Αύγουστος 11, 2007 για να μην αναβει η αντιστοιχη ενδειξη μαλλον η συνεργασια του προγραμματος αναπαραγωγης με την καρτα ηχου σου δεν συγχρονιζονται.εγω θα προτεινα ενα τσεκαρισμα για το ποια πηγη φτιαχνει το πολυκαναλο σημα.....εξωτερικη π.χ. εαν το θες απο τον ενισχυτη ή εσωτερικη εαν στηριζεσαι στον αποκωδικοποιητη της καρτας ηχου απο το pc......και ενα τσεκ βεβαια οτι το προγραμμα αναπαραγωγης χρησιμοποιει τις σωστες ρυθμισεις decoder.
dubber Αύγουστος 11, 2007 Author #58 Αύγουστος 11, 2007 Δεν έχει να κάνει με το πρόγραμμα αλλά με τους codecs και τα filters που είναι εγκατεστημένα.Βρήκα τελικά πως πρέπει μα απενεργοποιήσεις 2 επιλογές από το ffdshow ώστε να περνάει σωστά το ψηφιακό πολυκάναλο στον ενισχυτή και παίζει άψογα.Ένα ακόμα θέμα που υπάρχει είναι το πώς θα κάνω τα wmv αρχεία με κωδικοποίηση WVC1 να παίζουν με υπότιτλους όπως όλα τα υπόλοιπα (avi, mkv κτλ). Όποιος γνωρίζει κάτι θα του ήμουν υπόχρεος!
LL_NEO Αύγουστος 11, 2007 #59 Αύγουστος 11, 2007 χωρίς να ξέρω ιδιαίτερα πράγματα για τους υπότιτλους και ta wmv, το directvobsub δε θα τους έβαζε κατευθείαν αν είχαν το ίδιο όνομα με την ταινία?
dubber Αύγουστος 11, 2007 Author #60 Αύγουστος 11, 2007 Νια, όταν παίζεις με το media player classic. Με το windows media player όμως όχι.Και δεν θα με ένοιαζε αλλά θέλω να τα παίζω από media center που από default χρησιμοποιούν τον wmp
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.