Jump to content

Βοήθεια για επιλογή κομματιών για αναβάθμιση

pan0s

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδία βρίσκουμε σε σοβαρό προβληματισμό και θέλω την βοήθεια σας!!!λοιπον!!!το pc μου τώρα αποτελείται από cpu: pentium D 3.0 ghz mobo:gigabyte GA-8I945GMH-RH memory:2gb kit kingstone 667 vga:xfx 8800 gts 320 mb psu:super flower aurora 600 watt 1 hd samsung 160 gb και 1 hd wd 160 gb!λοιπόν προβληματίζουμε τι να αγοράσω!!σκέφτουμε να αναβαθμίσω την 17αρα tft οθόνη μου σε 22 αρα samsung 226bw ή σε ανάβαθμιση μητρικής blitz formula και επεξεργαστή Q6600 ή Ε6850. ξέρω ότι οι επιλογές μου δεν έχουν καμια σχέση μεταξύ τους αλλά θα ήθελα να ακούσω της απόψεις σας...

(δεν ενδιαφέρομε άμεσα για ο/c ακόμα)

ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Και εγω οθονουλα σου προτεινω:) :)

Την samsung, μια χαρα ειναι.

Δύσκολο το δίλλημα. Μόλις προχθές πήρα την 226bw, και είμαι κατενθουσιασμένος. Αλλά επειδή προβλέπω να πέφτει κι άλλο σύντομα η τιμή της, καλύτερα ξεκίνα με cpu και mobo γιατί στους cpu μολις ήρθαν οι νέες τιμές... :flower:

οκ. αφού μάθαμε πως να δημιουργούμε ένα θέμα, τώρα ας προσέξουμε που το δημιουργούμε και τον τίτλο του. Carry on.

να πάρω οθόνη τώρα και στη συνέχεια να αναβαθμίσω μητρική και επεξεργαστή??

Ναι , εξάλλου διαφορές δεν θα δεις με καινούργιο επεξεργαστή , ενώ με την οθονουλα θα ευχαριστιέσαι gaming.

ολοι δινουμε στο input και ξεχναμε το output/interface

to bottleneck εκει το εχεις, αργοτερα το cpu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.