fotis1972 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Εχω αγοράσει την giagabyte p35-dq6 με rev 1.0 στο site υπάρχει το rev 1.x μεταγενέστερο δηλαδή , υπάρχουν σημαντικές διαφορές απο rev σε rev , γίνονται ουσιαστικές αλλαγές?? και bios updates που αναφέρονται gia to 1.χ παίζουν στο rev 1.0 , διότι δεν βρίσκω και bios updates για 1.0Ευχαριστώ προακαταβολικαΦώτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2007 Βασικά τα revision δηλώνουν την έκδοση του hardware του Η/Υ . Το bios μιας μητρικής παίζει σε όλα τα rev. του ΙΔΙΟΥ μοντέλου της μητρικης.Ελπίζω να σου έλυσα την απορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούλιος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2007 Μη βάλεις Bios από άλλο rev αν δεν το έχει κάνει κάποιος άλλος πριν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2007 εγω το δοκιμασα σε μια μομπο και μου δουλεψε , τωρα αν θα το βαλει ειναι δικη του αποφαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.