spike83 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Ο μικρότερος στον κόσμο USB δέκτης για ποντίκια απλοποιεί σημαντικά την καθημερινή χρήση των φορητών υπολογιστών. Η επόμενη μεγάλη ανακάλυψη στον χώρο των ποντικιών για φορητούς υπολογιστές είναι ιδιαίτερα μικρή! Η Logitech, ο κορυφαίος κατασκευαστής ποντικιών στο κόσμο, παρουσίασε πρόσφατα το ποντίκι για φορητούς Logitech
SlotKiller Ιούλιος 23, 2007 #2 Ιούλιος 23, 2007 Τελειο!!! info & pics: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3271&cl=gb,en
perp Ιούλιος 24, 2007 #5 Ιούλιος 24, 2007 Αυτό μάλιστα... να το πάρω για τον λάπτοπα (βλέπε ράπτορα )... Γιατί η σχέση μου με τα ασύρματα ποντίκια για laptop τέλειωσε όταν κατέστρεψα 2 USB receivers... εγώ φταίω που εξήχαν στην τελική?
spike83 Ιούλιος 24, 2007 Author #6 Ιούλιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από perp Αυτό μάλιστα... να το πάρω για τον λάπτοπα (βλέπε ράπτορα )... Γιατί η σχέση μου με τα ασύρματα ποντίκια για laptop τέλειωσε όταν κατέστρεψα 2 USB receivers... εγώ φταίω που εξήχαν στην τελική? Εχω την εντυπωση οτι δεν εισαι ο πρωτος.. αλλωστε το λεει κ ο τιτλος!!! pLUG AND ForGEt ..
pan0s Ιούλιος 24, 2007 #7 Ιούλιος 24, 2007 omg??πολύ μικρούλη usb... θέλω και εγώ ένα!!λέτε να κάνουμε μια μεγάλη παραγγελία για το thelab???
perp Ιούλιος 24, 2007 #8 Ιούλιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 04:50] Εχω την εντυπωση οτι δεν εισαι ο πρωτος.. αλλωστε το λεει κ ο τιτλος!!! pLUG AND ForGEt .. Μάλλον πήραν το μήνυμα στην Logitech... φαντάσου πόσοι σαν και μένα υπάρχουν που οχι απλα τους ενοχλεί ...που τα έχουν βγάλει off και μέσα με 1 βδομάδα μην σου πω.... :whistling ... Πάντως και P&F να μην ήτανε (λίγο μεγαλύτερο δηλαδη) πάλι καλό θα ήταν... πόσο μάλλον τώρα που θα ριζώσει στο λαπτοπ...
SlotKiller Ιούνιος 19, 2008 #9 Ιούνιος 19, 2008 Ξεθαβω το θεμα... για να ακουσω την γνωμη καποιου που το εχει αγορασει.Πλεον η τιμη του ειναι ιδια με το VX Revolution (στα 45-46 Euro).Οπωτε ιδου η απορρια.... το nano ή το Revolution?
jois21 Ιούνιος 20, 2008 #10 Ιούνιος 20, 2008 Για λαπτοπ ανετα νανο. Το εχω μηνες και ειναι το καλυτερο που ειχα ποτε. Παιρνει 2χΑΑΑ και βγαζει αρκετους μηνες. Με κλειστα ματια...
SlotKiller Ιούνιος 20, 2008 #11 Ιούνιος 20, 2008 Το κακο ειναι οτι δε το εχει διαθεσιμο το e-shop point που ενδιαφερομαι... και αν το χρειαστω πρωι-πρωι παιζει να παρω το revo.Ρε συ ολοι λενε οτι ειναι παρα πολυ μικρο.... εμενα η παλαμη μου ειναι σχεδον 20εκ σε μηκος. Θα την παλεψω?
felix Ιούνιος 20, 2008 #12 Ιούνιος 20, 2008 εμενα η παλαμη μου ειναι σχεδον 20εκ σε μηκος Με το συμπάθειο... Αν δεν κάνω λάθος η συσκευασία του είναι με διάφανο πλαστικό που αγκαλιάζει όλο το ποντίκι, οπότε μπορείς να το τεστάρεις ως προς το μέγεθος...(εκτός και αν θυμάμαι άλλο ποντίκι)
FANISTELROOY Ιούνιος 20, 2008 #13 Ιούνιος 20, 2008 Με το συμπάθειο... Αν δεν κάνω λάθος η συσκευασία του είναι με διάφανο πλαστικό που αγκαλιάζει όλο το ποντίκι, οπότε μπορείς να το τεστάρεις ως προς το μέγεθος...(εκτός και αν θυμάμαι άλλο ποντίκι) Ναι ετσι ειναι. Το εχω δοκιμασει και γω και ειναι απιστευτο.
.38-.45 Ιούνιος 20, 2008 #14 Ιούνιος 20, 2008 το μοναδικό του κακό, είναι ότι κακομαθαίνεις με τη ροδέλα που δεν έχει κλικ.
racer Ιούνιος 20, 2008 #15 Ιούνιος 20, 2008 Δεν έχει κουμπάκι που ενεργοποιεί τα clicks, όπως το G9?Στην περιγραφή επάνω λέει ότι έχει
.38-.45 Ιούνιος 20, 2008 #16 Ιούνιος 20, 2008 κουμπί αποκλειστικά γι αυτή τη δουλειά, όχι. αν πατήσεις τη ροδέλα γίνεται με κλικ, αν την ξαναπατήσεις φεύγει το κλικ. αυτό σημαίνει, πως το "μεσαίο κουμπι" (= ροδέλα) δεν παίζει, αλλά ευτυχώς υπάρχει το κουμπάκι πίσω από τη ροδέλα. (χειρότερα δε μπορούσα να τα γράψω).
jois21 Ιούνιος 20, 2008 #17 Ιούνιος 20, 2008 Εχει ενα προγραμματιζομενο πισω απ τη ροδελα. Απο ντιφολτ ειναι το μεσεο κλικ.Η ροδελα εχει κλικ αλλα μονο για να αλλαζει τροπο κυλισης...
SlotKiller Ιούνιος 20, 2008 #18 Ιούνιος 20, 2008 Το πηρα! (μετα απο μεγαλη σκεψη!)Εντυπωσεις σε λιγο...
SlotKiller Ιούνιος 22, 2008 #20 Ιούνιος 22, 2008 Πολυ ωραιο! ειναι μικρο για το χερι μου αλλα συνηθεια ειναι... αλλωστε σε σχεση με το MS wireless notebook (καπως ετσι) που ειχα μονο στο υψος εχουν διαφορα. Στο μηκος ειναι και λιγο πιο μακρυ το nano. Δεν πηρα το revo αφου μου φανηκε καπως μεγαλο... ειναι κατι αναμεσα σε notebook και desktop.Τα pad του ομως δεν φθειρονται πολυ ευκολα? εχουν γεμισει γρατσουνιες.Στα αριστερα κουμπια εχω βαλει την ενταση του ηχου. Το μεσαιο κουμπι by default ειναι το windows key + Tab.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.