SSJ5 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Οταν παταω το κουμπι για να βαλω οξεια σε μια λεξη μου μου βγαινουν δυο οξειες μονες τους (΄΄) οπως οταν το παταω δυο φορες συνεχομενα (χωρις δλδ να πατησω καποιο γραμμα). Οταν εχω αγγλικη γλωσσα το πληκτρο λειτουργει κανονικα. Τι λετε να φταιει; Σκεφτηκα μηπως ειναι κανα spyware η τπτ τετοιο αλλα το AVG δεν βρισκει τπτΤι να κανω;
Angel Ιούλιος 23, 2007 #2 Ιούλιος 23, 2007 Δοκίμασε να αφαιρέσεις από το πληκτρολόγιο τα ελληνικά και να τα ξαναπεράσεις. Δεν εννοώ να αλλάξεις γλώσσα, να κάνεις τη δουλειά στις "υπηρεσίες κειμένου και γλώσσες εισαγωγής" εννοώ.
bouros Ιούλιος 25, 2007 #4 Ιούλιος 25, 2007 Να υποθεσω οτι χρειαζεσε την οξεια για να γραφεις κειμενα στο word. Επειδη κανονικα δεν υπαρχει συντομευση για τετοιους χαρακτηρες θα πρεπει να δημιουργησεις εσυ, αυτο γινεται ευκολα απο την επιλογη εισαγωγη - συμβολα στο word οπου και θα σου βγαλει ενα πινακα με συμβολα για να επιλεξεις.
SSJ5 Ιούλιος 25, 2007 Author #5 Ιούλιος 25, 2007 bouros:Η οξεια δεν ειναι μονο για το word. Και υπαρχει κανονικη συντομευση για την οξεια. wizard!: Αλλο πληκτρολογιο δεν δοκιμασα, οταν εχω αγγλικη γλωσσα το πληκτρο λειτουργει κανονικαAngel: Δοκιμασα αυτο που ειπες αλλα τπτ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.