xdoc Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Οπως λέει και η ερώτηση στο fritz box υπάρχει αυτή η παράμετρος.Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κάποιος τι είναι και γιατι ποτέ δεν την έχω δεί να μεταβάλλεταί;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούλιος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 Μαλλον ειναι το μεγιστο που μπορει να φτασει η γραμμη σου. Αν δεν μεταβαλλεται ποτε. Αν μεταβαλλοταν, τοτε θα ηταν ασταθης η γραμμη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούλιος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax [Σήμερα, στις 07:55] Μαλλον ειναι το μεγιστο που μπορει να φτασει η γραμμη σου. Αν δεν μεταβαλλεται ποτε. Αν μεταβαλλοταν, τοτε θα ηταν ασταθης η γραμμη σου. Δηλαδή ενω η γραμμή συγχρονίζει στα 2044 εγώ μπορώ να χρησιμοποιήσω max τα 1852 Αρα σε περίπτωση που θελήσω να πάω σε μεγαλύτερη ταχύτητα ειναι εφικτό ή οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 Το attainable είναι το μέγιστο θεωρητικό που μπορείς να συγχρονίσεις με τη γραμμή που έχεις. Το απο κάτω είναι η ταχύτητα που κλειδώνεις στο dslam και αυτό που λές είναι η πραγματική ταχύτητα που χρησιμοποιείς εκείνη τη στιγμή απο αυτή που σου επιτρέπει η γραμμή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούλιος 23, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.