sotiris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2007 Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το CPU του laptop μου. Απ'ότι είδα έχει μπει με επιτυχία T7200 πάνω (τώρα φοράει T2300). Στα specs της intel είδα ότι οι T2300 έχουν 31W rating ενώ οι T7200 34W, το οποίο δεν άλλαζε ανάλογα με το μοντέλο (δηλαδή πίστευα ότι ο T7600 θα έκαιγε περισσότερο), οπότε λογικά ζήτημα ζέστης δεν υφίσταται. Τι θα προτιμούσατε εσείς στην mobility conroe σειρά, δεδομένου ότι δεν γίνεται και overclock, ό,τι πάρεις το παντρεύεσαι από άποψη συχνότητας (και δεν είμαι και διατεθιμένος να κλοκάρω το laptop). Το laptop όπως είναι τώρα κάνει ~36sec το spi 1M, με τον T7200 (θα) το κάνει στα 25 sec, η αλήθεια να λέγεται, αν πέσει από το 20άρι θα είμαι πιο χαρούμενος edit: και το σχετικό thread το οποίο με μπρίζωσε: http://www.hwupgrade.it/forum/showthread.php?t=1200238 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 Έχεις πολλά bottlenecks πριν τον επεξεργαστή πάντως. Κάνε οικονομία και βάλε κανέναν SSD προσεχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Αύγουστος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Και με την εγγύηση τί γίνεται Σωτήρη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Μπορει να κρατησει και το παλιο cpu............Αλλιως εξαρτατε.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.