ennia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2007 Προσπαθω να βρω ενα προγραμματακι που να μετατρεπει mp3 ή wave ή wma σε midi αρχεια. Εχω βρει αρκετα με αναζητηση στο google αλλα ολα κανουν την αντιστροφη διαδικασια, δηλ. απο midi σε mp3,wave,wma. Μηπως ξερεται κανενα? :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2007 Αρκει μια σωστή αναζήτηση στο google mp3 to midi converterΒγάζει ένα σωρο. Εγω διαλεξα το παρακάτω:http://www.widisoft.com/english/download.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούλιος 22, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2007 Το εχω κατεβασει και εγκαταστησει. Το προβλημα ειναι οτι εχει περιορισμο. Μονο 30 δευτ. μετατρεπει. Εγω χρειζομαι ενα που να μετατρεπει ενα ολοκληρο τραγουδι. Εχθες κατεβασα πανω απο 20 προγραμματακια αλλα κανενα δεν μου εκανε.......:whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.