Reaper Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Καλημέρα. Θέλω να συνδέσω δυο υπολογιστές οι οποίοι τρέχουν vista x64 μεταξύ τους με ένα απλο crossover cat.5e καλώδιο.. Επειδη είναι η πρώτη μου φορα κ επειδή δεν ξερω τπτ από τέτοια πραγματα κ αυτά που βρηκα για να διαβασω δεν με βοήθησαν κ τοσο θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει τις ρυθμίσεις που πρεπει να κανω ώστε να μπορω να παιζω games σε lan κ να μεταφέρω αρχεία από το ένα pc στο άλλο κ αμα δεν είναι δυσκολο να εχω νετ κ στα δυο pc.. (εχω μοντεμ κ όχι ρουτερ) Εκανα μερικες προσπάθειες με κάτι ρυθμίσεις που βρηκα σε ένα άλλο thread αλλα δεν κατάφερα τπτ.. Το πρωτο pc με το νετ κανω από αυτό το pc share ένα φακελο το άλλο pc κ τα αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2007 Στο Network and Sharing Center (1ο παράθυρο απο τη screenshot με τα αποτελέσματα) έχει κάποιες επιλογές κάτω-κάτω. Τις κοίταξες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Ιούλιος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2007 ετσι ειναι οι επιλογες κ στα 2 pc ειναι κατι λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.