sstav Σεπτέμβριος 30, 2007 #321 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από mitsosoft [28-09-2007 08:29] Βάλε το 1.41 για να σου δείχνει την σωστή τάση στο δικό μου πάντως με το 1.41 πάλι δεν λέει την σωστή τάση...έχω δώσει 1,40 και δείχνε 1,368 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 30, 2007 #322 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Chessman Πως από κείΦτάσαμε πάλι εδώ ;Τι άλλο πειράξαμε ; Πάντα το έκανε.Απλά σήμερα δε ξεκίναγε με τίποτα. Έκανα το 100ό clear cmos για αυτό το μήνα και μπήκε κανονικά , το κλόκαρα και όλα οκ.Όταν το ξανακλείσω πάλι τα ιδια θα κάνει.Που σκαλώνει δε ξέρω.Είναι stable μια χαρά , απλά άμα κλείσει θέλει προσπάθεια για να ανοίξει μετά.Διάβασα και σε μερικά άλλα φορουμς άμα έχει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα ή κάτι κοντινό αλλά λύση δε βρήκα. Με όλα τα bios μου το έκανε, σε στοκ και o/ced, το τροφοδοτικό το σηκώνει ανετότατα...δεν εχω ιδεα πραγματικά...υ.γ. άμα ακούσω rma θα πέσω κάτω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Σεπτέμβριος 30, 2007 #323 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Εγώ δεν ξέρω τι να κάνω... και δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να μου πει αν τελικά δεν πάω πάνω από 8χ470 λόγο των chip του mobo που ζεσταίνονται... είμαι έτοιμος να παραγγείλω παπάδες πάλι και το σκέφτομαι μήπως το κάνω τσάμπα... είπαμε έχω ταβάνι τα 4gz και αν δεν τα φτάσω θα σκάσω. Αν φταίει το p5k να το στείλω για τσάι πριν του βάλω χέρι (ξήλωμα ψηκτρών). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 30, 2007 #324 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 DRAM Static Read Control: να το αλλάξω μπας και γίνει τπτ; transaction booster να το βάλω 0; @BlueChris εγώ δοκίμασα με 475 , και δεν άνοιγε καν...μπορεί να είναι καμια ρύθμιση πάντως, αρνούμαι να δεχθώ ότι έπεσα σε κομμάτια που δε την παλεύουν για 500fsb -lol- Chessmaaaaaan βοήθα μας :flower: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Σεπτέμβριος 30, 2007 #325 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 KoMM ο e6750 (αν δεν εχεις πέσει σε κακό κομμάτι) φτάνει άνετα τα 500 πάνω στην μητρική σου. Εγώ στην p5k3 ήμουν σταθερότατος 500x7 με 1.40v-bios και με cpu voltage damper enabled. Ο δικός μου πάει χωρίς παράλογα παραπάνω ρεύμα μέχρι τα 3.6ghz.....είτε 450x8 είτε 514x7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 30, 2007 #326 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 σε 450χ8 είμαι με 1.4875. αν θυμάμαι καλά λ722 είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Σεπτέμβριος 30, 2007 #327 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 το έχεις στο auto? γιατί και εγώ όταν τον είχα 450x8 με auto μου το είχε τόσο περίπου. Παίζει σταθερά και στα 1.42v και γλυτώνεις και λιγους βαθμούς θερμοκρασία....το καλοκαίρι ήταν σημαντική η διαφορά, τώρα όσο να ναι δεν υπάρχει πρόλημα μεγάλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Σεπτέμβριος 30, 2007 Author #328 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 ......από KoMM [Σήμερα, στις 12:38] DRAM Static Read Control: να το αλλάξω μπας και γίνει τπτ;transaction booster να το βάλω 0; Δεν θα γίνει τίποτα από αυτά. Είναι πολύ παράξενο αυτό που σου συμβαίνει.Περίμενε λίγο, ψάχνω Taiwan και Κίνα μήπως βρω κάτι (αν και δεν βλέπω πολλές ελπίδες).Η μπαταρία του motherboard είσαι σίγουρος ότι δουλεύει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 30, 2007 #329 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Αν δε δούλευε οι ρυθμίσεις από βιος θα χανόντουσαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 30, 2007 #330 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 12:48] Πάντα το έκανε.Απλά σήμερα δε ξεκίναγε με τίποτα. Έκανα το 100ό clear cmos για αυτό το μήνα και μπήκε κανονικά , το κλόκαρα και όλα οκ.Όταν το ξανακλείσω πάλι τα ιδια θα κάνει.Που σκαλώνει δε ξέρω.Είναι stable μια χαρά , απλά άμα κλείσει θέλει προσπάθεια για να ανοίξει μετά.Διάβασα και σε μερικά άλλα φορουμς άμα έχει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα ή κάτι κοντινό αλλά λύση δε βρήκα. Με όλα τα bios μου το έκανε, σε στοκ και o/ced, το τροφοδοτικό το σηκώνει ανετότατα...δεν εχω ιδεα πραγματικά...υ.γ. άμα ακούσω rma θα πέσω κάτω... Μήπως μπαίνεις bios και πατάς save and exit defaults και μένει εκεί; Εμένα αυτό μου κάνει. Και νόμιζα οτι είναι μνήμες και μάλλον ΔΕΝ. Επίσης δεν ένιωθε σε power on power off. ΤΠΤ. Μόνο μετά απο clear cmos έπαιρνε μπρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 30, 2007 #331 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 όχι, κανονικά είναι στο βιος γιατί αφού μπει σε στοκ, reboot κατευθείαν, και όλα στο βιος είναι κομπλέ.Αλλά και πάλι, έστω ότι τα σώζω σε στοκ, γιατι να μην bootαρει -παίρνει κανονικά ρεύμα απλά οθόνη πληκτρολόγιο κτλ είναι νεκρά- όταν το κλείνω τελείως;http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=160524&highlight=overclocking+failedhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=155599&highlight=overclocking+failedκάτι τέτοιο ας πούμε παθαίνω. Λίγο απ όλα...λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 30, 2007 #332 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Μετά από restart φσβ=266...random πράματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Σεπτέμβριος 30, 2007 Author #333 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 ......... από KoMM [Σήμερα, στις 19:41] Μετά από restart φσβ=266...random πράματα... Δεν βρήκα κάτι σχετικό.Κάνε τον κόπο και άλλαξε (βάλε καινούργια) την μπαταρία του motherboard. Κάνε έναν έλεγχο εάν οι γραμμές από το τροφοδοτικό όπως βγαίνουνε, έχουν τα Ampere μοιρασμένα (μήπως έχεις υπερφορτώσει κάποια γραμμή πολύ).Τέλος πες μου εάν στην τροφοδοσία της cpu, χρησιμοποιείς το 4πινο ή 8πινο (τα δύο 4πινα) βύσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 1, 2007 #334 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 cpu με 8πινοσε μια γραμμή απ ότι είδα είχα βάλει τους 2 σκληρούς και 1 dvd.Μπαταρία που θα βρω?!σε κανονικό μαγαζί με ηλεκτρονικά ή να παω σε κανα κομπιουτεραδικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Οκτώβριος 1, 2007 Author #335 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 05:33] cpu με 8πινοσε μια γραμμή απ ότι είδα είχα βάλει τους 2 σκληρούς και 1 dvd.Μπαταρία που θα βρω?!σε κανονικό μαγαζί με ηλεκτρονικά ή να παω σε κανα κομπιουτεραδικό; ’ρα είσαι εντάξει από τροφοδοτικό κλπ.Μένει η μπαταρία. Σε οποιοδήποτε μαγαζί που πουλά μπαταρίες. Είναι πολύ συνηθισμένος τύπος, με κόστος όχι περισσότερο από 4 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 1, 2007 #336 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 ’λλαξα μπαταρία, αν και η προηγούμενη μια χαρά γεμάτη ήταν. Τώρα σχετικά με το πρόβλημα...ξεκίνησα στα 2.1, και μετά από ένα restart μπήκε κανονικά στα 3.6. AI κανονικά Έβαλα και φλοπι χτες και έτρεξα μεμτεστ για 10 ώρες -βέβαια οι μνήμες ήταν σε ότι να ναι ταχύτητα-, και τώρα το έτρεξα μισή ωρίτσα ισα ισα να δω αν παίζει κανα πρόβλημα -το βράδυ πάλι 10ωρο-. η μητρική έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να κάνει τη στραβή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Οκτώβριος 1, 2007 Author #337 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 ....... από KoMM [Σήμερα, στις 11:44] ’λλαξα μπαταρία ...... Τελικά τι έγινε ; Βελτιώθηκε κάτι με την αλλαγή μπαταρίας ; Πως είναι τώρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 2, 2007 #338 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Στην αρχή μπουταρα στα 2.1 -266 φσβ-, μετά restart μου έβγαλε ένα overclocking failed και μετά μπήκα κανονικά στα 3.6... Δυστυχώς δε το έχω κλείσει ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 3, 2007 #339 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 Μπα...τίποτα...πάλι άνοιξε-κλείσε 5 φορές αλλά!!!! μπήκα κανονικά στα 3.6...κάτι είναι κ αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 6, 2007 #340 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 bah πάλι τα ίδια.....να στείλω τη μητρική για κανα rma?....;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.