Jump to content

Ω microsoft!!!!!

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω ενα xbox360 το οποιο μεσα στο καλοκαιρι σταματησε να δουλευει(προφανως λογω θερμοκρασιας) με τη γνωστη ενδειξη των 3 κοκκινων λεντακιων

λοιπον, αυτο το xbox το ειχα αγορασει απο -δεν θυμαμαι- και η αποδειξη ειναι.... ουτε αυτο το θυμαμαι :D

αυτο που θυμαμαι ειναι οτι εχουν περασει 2 χρονια και οτι ειναι εκτος εγγυησης...

μου ειχε ενας φιλος οτι με 50ευρω θα το φτιαχνανε...

πηρα σημερα τηλεφωνο(στα ελληνικα μιλησα) και μου λενε ''σε αυτη τη περιπτωση με τις 3 ενδειξεις η μαμα microsoft εβγαλε ανακοινωση οτι το xbox θα εχει 3 χρονια εγγυησης :eek::D :D ...

και το κερασακι στην τουρτα ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΣΑΜΠΕ:woot:

edit: κατι διαβασα για αλλaγες στο hardware του 360...υπαρχει περιπτωση μαζι με την επισκευη γινει και αναβαθμιση?

Κοίτα να δεις ρε γμτ κι εμένα για ένα ρημαδό-Wireless Desktop 700 των 25€ το οποίο ήταν DOA έκαναν ένα μήνα και 3 μέρες μέχρι να με εξυπηρετήσουν ...

Αν θυμάμαι καλώς, το XBOX 360 βγήκε μετά τον 9/2005 -> δεν έχουν περάσει τα 2 χρόνια εγγύησης.

τεσπα οσο και να το εχω σημερα εγινε η παραλαβη και θα σταλει γερμανια...

ο ντελιβερας ειπε οτι δεν θα το επισκευασουν αλλα θα το αλλαξουν με καινουργιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.