Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2007 Κάτι έγινε και όταν ξανανοίγω τον υπολογιστή στο internet explorer δεν μου κρατάει τα sites.και για ναμπω σε κάποιο πρέπει να το ξαναγράφω.Τι πρέπει να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Διεγραψες το history και απενεργοποιησες το auto complete μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιούλιος 17, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 15:56] Διεγραψες το history και απενεργοποιησες το auto complete μηπως? Οχι δεν διέγραψα το history.Το auto complete ποιο είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 17, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 tools-internet options-content-autocompleteΦανταζομαι οτι αυτο εννοεις εκτος και αν μας λες οτι εχουν χαθει τα favorites (σελιδοδεικτες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιούλιος 17, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 16:16] tools-internet options-content-autocompleteΦανταζομαι οτι αυτο εννοεις εκτος και αν μας λες οτι εχουν χαθει τα favorites (σελιδοδεικτες). Αυτά είναι τσεκαρισμένα.Εννοώ ότι εκεί που γράφουμε ένα site για να το εμφανίσει, μετά όταν θέλουμε να το ξανανοίξουμε βάζουμε το βελάκι στο \/ στην άκρη και μας βγάζει όλα τα sites που εχουμε ανοίξει.΄το βρίσκουμε και πατάμε και ανοίγει.Δηλαδή σαν να υπάρχει ρύθμισει να σβήνει στην επανεκίνηση το ιστορικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 17, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Tools->Internet Options->Advanced και κάτω από το security το Empty Temporary Internet Files folder when browser is closed είναι τσεκαρισμένο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Τι να σου πω μηπως εχεις βαλει λιγες μερες ή 0 στο ποσο να σου κραταει το ιστορικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούλιος 18, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2007 μηπώς είναι virus??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 18, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2007 Γιατι εχεις IE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιούλιος 18, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από RootX [Χθες, στις 22:45] Tools->Internet Options->Advanced και κάτω από το security το Empty Temporary Internet Files folder when browser is closed είναι τσεκαρισμένο ? [/quoteΟχι. να το τσεκάρω?Δεν είναι virus.Mόλις έκανα format.Εχω ΙΕ γιατί θέλω να έχω το systran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.