Jump to content

προβλημα με το winrar

johnyfy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια πως μπορω να ανοιξω ενα αρχειο rar το οποιο ομως, το winrar δεν μπορει νατανοιξει και μου γραφει the archive is either in unknown format or damaged;)

Μήπως είναι κατεστραμένο το αρχείο? Η μπορεί να φταίει το winrar. Εξάλου στο λέει και το μήνυμα.

Για προσπάθησε να το ξανακατεβάσεις το αρχείο που θέλεις να κάνεις extract... εμένα αυτό συνήθως το βγάζει ότι κάνω resume downloading.... αλλιώς το αρχειο είναι για τα πανηγύρια....

Παιζει να ειναι κ το prog ομως..Μου ειχε συμβει πιο παλια! 2 πραγματα μπορεις να κανεις καντα!!!

;) ;) ;)

Ειναι 1 το rar που κατεβασες η' πολλα αρχεια μαζι;

Αν ειναι πολλα αρχεια μαζι ισως χρειαζεσαι το hjsplit για να τα ενωσεις πρωτα!

Εντάξει παίζει και να είναι corrupted τότε τα αρχεία... επειδή μυρίζομαι rapidshare φάση...απλά δεν είναι της προκοπής το αρχείο πολύ απλά...

Αρχική απάντηση από johnyfy

γιατι ρε βιξ?μουσικη ειναι>>

Που το βρηκες και τι θα επρεπε να περιεχει?

Υπάρχει και άλλη λύση...στειλε ένα ΠΜ με το link του αρχείου να το κατεβασουμε και εμεις με τα 24Mbps (ονομαστικά) της 4net... :p

Βασικά επειδή όπως είπες είναι μουσικό το αρχείο...αυξάνονται οι πιθανότητες το αρχείο να είναι αλλοιωμένο για τους γνωστούς λόγους....

Δοκίμασε κάνα άλλο λινκ το πολύ πολύ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.