HotPeanut Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Γεια σας.Θέλω να βάλω εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=974757 μια κάρτα γραφικών της nvidia. αυτή η mobo υποστηρίζει crossfire της ATI. εγώ θέλω απλά να βάλω πάνω μια κάρτα nvidia.Γινεται???????????? γιατι πάω να την πάρω σε λίγη ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Μια χαρά την υποστηρίζει μία nVidia. Απλά σου δίνει τη δυνατότητα αν θέλεις να βάλεις 2 ATi σε Crossfire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούλιος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Σαφως και γινεται ανεξαρτητως μητρικης. Αλοιμονο αν υπηρχαν μητρικες ή επεξεργαστες ή μνημες (καλα αυτο παιζεται) που να μην συμβαδιζουν και με τις 2 εταιρειες. Ισως η συγκεκριμενη να παρεχει καποιες εξτρα λειτουργιες για ΑΤΙ οπως κανουν και οι μητρικες με nvidia chipset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 16, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 oK παίδες :D Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Τι κάρτα θα πάρεις δεν μας είπες; Έχεις υπόψιν σου για τις εκπτώσεις ε;Edit: ’κυρο, τώρα κατάλαβα ότι πας για μητρική και όχι για VGA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούλιος 16, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 αχώθικες φιλε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 16, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 16:18] Τι κάρτα θα πάρεις δεν μας είπες; Έχεις υπόψιν σου για τις εκπτώσεις ε; Edit: ’κυρο, τώρα κατάλαβα ότι πας για μητρική και όχι για VGA. Ναι! Το πήρα χαμπάρι και τρελάθηκα. Γι'αυτό έτρεξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.