Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Κάτι έγινε και δεν μου βγάζει κάτω στο tray το εικονίδιο της σύνδεσης internet (αυτό με τις δύο οθονούλες) και έτσι δεν ξέρω ΄πότε και αν είμαι συνδεμένος.Το κουφό είναι ότι πάω απο control panel/συνδέσεις δικτύου/forthnet.gr και το πατάω για να ανοίξει ο πίνακας σύνδεσης (αυτό που έχει το username και passw)και ENΩ ΕΙΜΑΙ συνδεμένος αυτό ανοίγει σαν να μη είμαι, δηλαδή δεν γραφει πχ ΄΄αποσύνδεση΄΄ κλπ αλλά ΄΄συνδεση΄΄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούλιος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 Κάνε ένα scan για spyware/addware Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 15, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 Δες και αυτό...Control Panel > Network Connections > Local Area Connection (δες ποια είναι connected 1-2 πχ) > δεξί κλικ Properties > Δες αν είναι τσεκαρισμένο 1 κουτακι που λέει... " Show icon in notification area when connected" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούλιος 15, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 Δυστυχως μου μυριζει dialer!!Τρεξε οπωσδηποτε κανενα spyware και βαλε κ κανενα firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 Ποια dialer και άλλα τέτοια. Δε λέω μπορεί και να είναι , αλλά το δικό μου σύστημα είανι έτσι το τελευταίο εξάμηνο.Συνδέομαι στο νετ και δε βλέπω το εικονίδιο. Για να βγω βγάζω το καλώδιο.Αμ στις κάρτες δικτύου να δείτε γέλιο.Ενεργοποιώ την ανενεργή σύνδεση που είναι της dsl, έρχεται το ιντερνετ ,τα παραθύρια τη βλέπουν ανενεργή.Επαννεκίνηση , τη βλέπουν ενεργή, την απενεργοποιώ, συνεχίζουν να τη βλέπουν ενεργή. Το ιντερνετ έχει κλείσει φυσικά.Φορμάτ η βασική λύση, αλλά εγώ είμαι πλέον σε λινουξάκι και δε με βλέπω να ασχολούμαι και πολύ με αυτά/// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούλιος 16, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 lol thread, συνήθως βλέπω threads από άτομα που δεν μπορούν να συνδεθούν στο Internet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούλιος 16, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 θα τα ακούσω όλα σε αυτή την ζωή!!φίλε virus πρεπεί να είναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Ιούλιος 16, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Κατ'αρχας φιλε dial up εχεις? επειδη δεν δινεις πολλες πληροφοριες πηγαινε Ο υπολογιστης μου ->πινακας ελεγχου ->Συνδεσεις Δικτυου και δες τι συνδεσεις εχεις.Επισης αν πατησεις δεξι κλικ -> ιδιοτητες σε καποια συνδεση εχει και επιλογη 'Εικονιδιο στον χωρο ειδοποιησεων οταν γινεται συνδεση' και 'Ειδοποιηση οταν η συνδεση αυτη δεν εχει η εχει περιορισμενη συνδεσημιτητα'. Ριξε μια ματια εκει αν δεν το εχεις κανει ηδη.Edit : τωρα παρατηρησα τι ακριβως εγραψες τσεκαρε αυτες τις δυο επιλογες ωστε να βλεπεις ποτε συνδεεται κτλ αλλα εγω θα σου λεγα να κατεβασεις κανα καλο antispyware/antivirus -> safe mode +απενεργοποιηση συστηματος -> scan Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 16, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Τι σύνδεση έχεις φίλε; Dial Up ή aDSL?Στο Network Connections τι άλλο έχει; Δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες και κανένα screenshot αν μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.