michailovits Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Έκανα format και αφου έβαλα drivers και όλα καλα, πάω τυχαία στον device manager και βλέπω ένα κίτρινο ερωτηματικό το οποίο λέει Other Devicesκαι έχει απο κάτω δύο ερωτηματικά πάλι κίτρινα με ένα θαυμαστικό που λένε uknown device.Τι μπορεί να είναι??Θα τρελαθω??Πριν το φορματ δεν μου το έβγαζε αυτό.Ημόνη αλλαγή πού έκανα στο σύστημά μου έιναι οτι άλλαξα τις μνήμες (2x1gb geil έβαλα) και την ψύκτρα στην vga.Όλα ε΄ναι καλο εγκατεστημένα αλλα τι είναι αυτές οι συσκευές??Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τι συσκευές είναι?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιούλιος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Το CD της μητρικής το έχεις εγκαταστήσει; Κατά πάσα πιθανότατα σου λείπουν drivers για τίποτε controllers κτλ. ή κάνα wifi που δεν χρησιμοποιείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Ιούλιος 14, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 δεν το εγκατ΄στησα γιατι πάντα πριν κάνω φορματ συγκεντρώνω τους νεότερους drivers.Επίσης οτι συσκευή onboard της mobo δεν χρεισμοποιώ την έχω κάνει disable... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Αυτο μπορεί να είναι οτιδήποτε απο καρτα pci(ήχου, τηλεόρασης) μέχρι εκτυπωτης scanner.Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει όλους τους drivers για όλες τις συσκευές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Ιούλιος 14, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Έβαλα ένα πρόγραμμα που σου λέει ποια συσκευή είναι αυτή που δεν αναγνωρίστηκε και μου λέει nvidia.corpΤο μόνο nvidia που έχω στο pc μου είναι το chipset το οποίο έχω εγκαταστήσει μια χαρά.Επίσης να πω πως πριν απο το φορματ έκανα και ένα επιτυχημένο Bios updateΤι μπορεί όμως να είναι??Απο το update drivers του device manager επιλέγω να ψάξει στον φάκελο της nvidia στον hdd μου αλλα δεν βρίσκει τίποτα....τι να κάνω ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 15, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 Ξαναεγκατέστησε τους drivers αυτή την φορα από το cd της μητρικήςΠροφανώς υπάρχουν drivers εκει που δεν τους εγκατέστησε παρόλο που κατέβασες όπως λες τους τελευταίους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιούλιος 15, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 βάλε το cd της μητρικης και μετά πήγαινε στο unknown device πάτα δεξί κλίκ και κάντο να ψάξη drivers απο το cd. ’μα είναι κάτι από εκεί θα το βρει αλλιώς κάτι άλλο είναι που θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτό που σου είπα με όλους τους drivers που εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Ιούλιος 15, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 ok θα το κάνω ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Αύγουστος 3, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Αφου τα έκανα όλα και δεν βρήκα άκρη αποφάσισα να ξανα ποστάρω έχοντας νέα.Αυτές τθς συσκευές άρχισε να μου τις βγάζει καθώς έβαλα στον υπολογιστή μου μια creative soundblaster audigy 4.Και αρα δεν έβαλα drivers για την onboard.Την onboard όμως την έκανα disable απο το bios.Αλλα είχε και μια άλλη επιλογή (νομίζω hd audio έλεγε) την οποία δεν μπορούσα να κάνω disable παραμόνο να την βάλω σε ac97 ή hd.Μηπως πρέπει να jumperώσω κάτι στην mobo???Απο το βιος δεν έχει να κάνω κάτι άλλο.Διάβασα το manual πόσες φορές και άκρη δεν βρήκα.Όσοι έχετε αυτήν την μοβο (asus m2n sli deluxe) ή ξερετε μια βοήθεια θα την εκτιμούσα.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Αύγουστος 3, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 ok θα το κάνω αν δεν βγάλει παλι πουθενά θα ξανα ποστυάρω θένκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Αύγουστος 4, 2007 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2007 Και άμα τα αφήσεις τα θαυμαστικά όπως είναι δεν τρέχει και τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.