atomakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Πρόσφατα σύνδεσα το router μου στο pc αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι.Όταν συνδέσω το router με usb πετάει πιάνει πολύ καλές ταχύτητες αλλά όταν το συνδέσω με enthernet τότε ούτε 512 δεν έχω τι να κάνω ξέρω ότι το enthernet είναι καλύτερο αλλά αν δεν πιάνω καλή ταχύτητα τι να το κάνω??Υστερόγραφο: η σύνδεσή μου είναι 1 Μbit και το router είναι το crypto F330. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Δοκίμασε κανένα fw upgrade, αλλιώς παίζει να είναι προβληματικό το ethernet του pc σου ή του F330 ή να έχει πρόβλημα το καλώδιο δικτύου. Το ethernet είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με το usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από atomakis [Σήμερα, στις 20:03] Πρόσφατα σύνδεσα το router μου στο pc αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι.Όταν συνδέσω το router με usb πετάει πιάνει πολύ καλές ταχύτητες αλλά όταν το συνδέσω με enthernet τότε ούτε 512 δεν έχω τι να κάνω ξέρω ότι το enthernet είναι καλύτερο αλλά αν δεν πιάνω καλή ταχύτητα τι να το κάνω??Υστερόγραφο: η σύνδεσή μου είναι 1 Μbit και το router είναι το crypto F330. Δοκίμασε να περάσεις και κάνα update στους drivers της μητρικής σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomakis Ιούλιος 15, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 Θα δοκιμάσω να κάνω update τους drivers του Enthernet και θα δω αν γίνει καλύτερο!Υστερόγραφο :το καλώδιο είναι πολύ καλό γιατί ο μπαμπάς μου είχε μπει με το Enthernet και ήταν μια χαρά.Μήπως πειράζει που άλλαξα τους αριθμούς στο πεδίο TCP-IP και τους έκανα σαν την σύνδεση του royter με usb?(το dNS server άλλαξα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 Πέρα από το drivers update που λέμε ...γιατί δεν βάζεις ή να αφήσεις τα αρχικά values που λέει το router?? να πάρει τιμές αυτόματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomakis Ιούλιος 16, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Mια χαρά είμαι με το usb ! Δεν έγινε καλύτερο πάντως με το update . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 16, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Πού έκανες upgrade; Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomakis Ιούλιος 17, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Στους drivers του Enthernet της μητρικής γιατί που έπρεπε να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 17, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Όχι καλά έκανες, μόνο κοίτα αν υπάρχει τίποτα και για το crypto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.