oxide Ιούλιος 14, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount ask you mom xaxaxa διανα επεσες χωρις πλακα η μανα μου ειναι χημικος αλλα δεν ειναι εδω τωρα να την ρωτησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 14, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 λοιπόν ορίστε οι φωτογραφίες που υποσχέθηκα τις ανέβασα με μεγάλο κόπο από το κατεβαστήρι μου για αυτό το κράξιμο για την κατάντια των block από δευτερα συγχωρέστε με για την ποιότητα είναι από το ταπεινό κινητό μου και βγήκαν στο παράθυρο τα block ανοιχτά White Water LE D-tek Πρίν White Water LE D-tek Μετά επίσης καθαρίστηκαν και τα αλλα κομμάτια του block σε εξατό σημείο όπου εξαφάνισα το nikel που είχαν εσωτερικά η μεσαία πλακα του D-tek και το κάτω μέρος του πρώτου κομματιού του αλλα δεν τα έβγαλα φωτογραφία γιατί πόνεσαν τα χερια μου από το τρίψιμο από τρίψιμο από τα γυαλόχαρτα Swiftech MCW30 το οποιο λογικά είναι ένα άθλιο block γιατί θα δείτε και εσείς ότι μέσα έξω είναι μια σκέτη πλακα χαλκού και το ανακάλυψα τώρα εδώ αν ξέρει κανεις κανένα καλο block για chipset είμαι όλος αυτιά επίσης το μετά δεν το έβγαλα αφού μπορείτε να φανταστείτε ότι έινια ένα κομμάτι χαλκός καθαρό πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 14, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 πιστευω πως αν τις τραβαγες πιο μακρια με το κινητο σου , θα εστιαζε καλυτερα και δε θα ποναγαν τα ματια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 14, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 ναι είναι αρκετά χαλια καλύτερα φαίνονται από τις μικρογραφίες αλλα τώρα αυτές έβγαλα τι κάνω δεν είμαι καλός στο θέμα τις φωτογραφίσεις αν βγάζετε κανένα αποτέλεσμα από τις μικρογραφίες και ιάνει κακό πείτε το τώρα που δεν τα έχω βάλει ακόμα πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιούλιος 14, 2007 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Mε το βιακαλ παντως εγω δεν αντιμετοπισα τετοιο προβλημα,βεβαια σε 2 λιτρα νερο που παιρνει η υδροψυξη ειχα βαλει 2 καπακια κοκα κολας,περιπου ενα 15λεπτο ετσι και μετα 5 αλλαγες με νερο που δουλεψε καθε φορα απο ενα 10λεπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 14, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 εγώ έβαλα πολύ παραπάνω ftw και σε μισό λίτρο νερό που έχει το τανκ μου και για παραπάνω ώρα να δουλεύει οπότε εκεί την έπαθα ποιός ξέρει το θέμα είναι οτι καθάρισαν όλα τώρα και απο Δευτέρα περιμένω τους σωλήνες να δούμε τι θα κάνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.