Samael Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Report απο "δικο μας" ανθρωπο?!?Γιατι?Δε μπορουσατε να μιλησετε ιδιαιτερος για το θεμα...?Επρεπε να γινει report για να μην κανει αλλος "ξενος" κ καλα?Ακομα κ fake να ειναι το σκορ των παιδιων του outofspecs.gr δε δικαιολογω τετοια αντιδραση να ειμαι ειλικρινης...κριμα που εμαθα ολο το σκηνικο μαζι με αλλους μερικους χιλαδες ξενους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 13, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Ιούλιος 13, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Πέρα από τα αυτονόητα συγχαρητήρια βλέπω ότι η κατάρα της διχόνιας δε θα χαθεί ποτέ.edit: Όπως τα λέει ο samael... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Ιούλιος 13, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει αν ηταν σωστο το reportαν και πιστευω οτι για να το κανει ο γιωργος αυτος θα ξερει τον λογο και συμφωνωσε αυτο λοιπον καποιοι κολανε............ετσι ?στα καρφια εν μεσω συγχαρητηριων δεν κολαμε ?οκ δεν πειραζει οπως εγραψα και αλλου αυτο ειχα στο νου μουοταν εκανα το thread εδω στον λαμπη περι ενωσηςκαι μιας ελληνικης ομαδαςμπραβο σε ολους μας αυτα ειναι τα αποτελεσματα του..... Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ:clap: :clap: :clap: :clap: οσους λοιπον χαλαει αυτο το επιτευμα να τους πωοτι η πρωτια θα ερθει και αυτη...........και.........κατι αλλο..............ξυδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 13, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Υπάρχει πάντα ο χώρος και ο χρόνος για καρφιάΗ εν λόγω είδηση δεν ήταν τίποτα από τα δύοΣυγχαρητήρια για τα αποτελέσματα , ξεφτίλα για τα comments Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 13, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από elefsinaras [Σήμερα, στις 09:29] δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει αν ηταν σωστο το report αν και Δεν ξέρεις , ούτε σε ενδιαφέρει αλλά πιστευω οτι για να το κανει ο γιωργος αυτος θα ξερει τον λογο και συμφωνω Συμφωνείς χωρίς να ξέρεις και χωρίς να σε ενδιαφέρει. σε αυτο λοιπον καποιοι κολανε............ετσι ?στα καρφια εν μεσω συγχαρητηριων δεν κολαμε ?οκ δεν πειραζει οπως εγραψα και αλλου αυτο ειχα στο νου μουοταν εκανα το thread εδω στον λαμπη περι ενωσηςκαι μιας ελληνικης ομαδας Περι ένωσης και μιάς ομάδας αλλα οσα ποστ σου εχει τυχει [καθως δεν ασχολουμε με overclock τελευταια] να δω τελευταια ολο κατι φράσεις του τύπου '' Οσα δεν φτάνει η αλεπου , Να ητανε η ζηλια ... '' Ξυδια κλπ . . , Αν εχεις σκοπο την προσέγγιση μια αλλης Ελληνικής ομάδας [που μαλλον αυτον τον σκοπο εχεις για να κανεις και το αντιστοιχο θρεντ.] να ξέρεις οτι με τετοιες δηλώσεις δεν προκειται να το καταφέρεις . μπραβο σε ολους μας αυτα ειναι τα αποτελεσματα του..... Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ:clap: :clap: :clap: :clap: οσους λοιπον χαλαει αυτο το επιτευμα να τους πωοτι η πρωτια θα ερθει και αυτη...........και.........κατι αλλο..............ξυδι ............ & btw. Μπράβο και απο μενα παιδια. :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Ιούλιος 13, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 παλια ηθελα φιλε μετα απο αυτο οχι και αφουεψαξες και τα ποστ μου.............για να μου την πειςβαλε και αλλη μια ατακα μου στην συλογη σου.......θα σου αρεσει............δεν θα ξαναασχοληθω ποτε με τυπους που βαζουνστην μπουγατσα κιμα edit ...... oρθ.ελεχthanks athens2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 13, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι ντρέπομαι όχι για το σκόρ που έκανα report, γιατί και ο ίδιος μου ο αδελφός να ήταν, άν μου φαινόταν παράξενο το σκόρ, πάλι το ίδιο θα έκανα, αλλά για όλη τη βαβούρα που έγινε στην πρώτη σελίδα του hwbot.... Αντί τα comments να είναι ΠΑΝΩ στον τίτλο της είδησης, ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετα μ'αυτήν.......Αντί να έχουν να κάνουν με το HOT, είχαν να κάνουν με τον hipro5....... Αν θέλετε βρε παιδιά να πείτε κάτι σε μένα τον ΙΔΙΟ, ανοίξτε ένα θέμα εδώ ή όπου αλλού θέλετε και θα απαντήσω.....Ήταν σωστό αυτό που έγινε εκεί?......και στο κάτω - κάτω ΤΙ τους νοιάζει ΟΛΟΥΣ τους άλλους και ΤΙ σχέση έχουν με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ το report?...... Πείτε ότι κακώς έκανα report.....πείτε ότι θέλετε, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙ..... Κακώς έγινε το report?.......OK......Τη σέβομαι τη γνώμη του καθενός......αλλά κι εσείς κακώς γράψατε ότι γράψατε εκεί προσπαθώντας να "μειώσετε" αυτή την Ελληνική προσπάθεια για ΕΝΑ άτομο που "πείραξε" ΕΝΑΝ από σας......ΑΛΛΟ η ΟΜΑΔΑ και ΑΛΛΟ ο χρήστης...... ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕ λέω ότι το σκόρ ήταν cheated.......Απλά ήταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ στο CPU score του και μου φάνηκε παράξενο.....Για να βγάλει κανείς αυτό το CPU score στο Aquamark3 θα πρέπει να είναι ~5300MHz και όχι ~5000MHz που ήταν του Doom - ΔΕ λέω ότι ήταν cheated.....Λέω όμως ότι ΜΠΟΡΕΙ να ήταν bugged και να έβγαλε αυτό το CPU score..........Αυτό εμένα προσωπικά μου φάνηκε υπερβολικό και το έκανα report.....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.........ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ που πέσατε να τη φάτε...... Τέλος πάντων θα το τρέξω κι εγώ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΧΝOΤΗΤΕΣ με τον Doom και αν βγεί περίπου το ίδιο CPU score και είμαι λάθος στο report που έκανα, θα ζητήσω δημόσια συγνώμη απ΄τον Doom.....αλλά κι εσείς θα ΠΡΕΠΕΙ ζητήσετε συγνώμη από ΟΛΑ τα παιδιά του HOT γιατί ΔΕΝ σας φταίνε αυτά σε τίποτα..... ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 13, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Δεν εψαξα κανενα ποστ σου , ουτε σκοπο εχω να σου την πώ . Μονο σου το αναφερες εδω οτι ειχες προσπαθησει την ένωση , αλλα θυμαμαι και προσωπικα και το θρεντ γιατι το ειχα διαβασει. Τώρα ολα τα αλλα με τις ατακες και με τα κύματα της θάλασσας [εκτος και αν ενοεις κιμά ] ουτε αυτα με ενδιαφέρουν εγω σου ειπα απλά την γνώμη μου με ωραίο τρόπο και οχι ειρωνικό ./ Εσυ ξεδίπλωσε τις ατάκες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 13, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Γιωργο συνεχιζεις να μην μας πιστευεις. Αυτο το σκορ πως σου φαινεται; Στα ~4560 με dfi. Το cpu ειναι του ανδρεα και η μητρικη επισης. Κι εδω Στα ~5020 με dfi. To cpu του σολωνα και η μητρικη επισης. Τα 500mhz πανω δεν δικαιολογουν τα 2fps πανω στο σκορ? @elefsinara Φιλε σταματα. Μην πεφτεις τοσο. Τον εαυτο σου κανεις κακο. Εχει και αλλα να κοροιδεψεις! Οι βορειοελλαδίτες, έχουμε και λέμε: 1. λένε ναι, για αντί για ναι, ασφαλώς 2. λένε βαρύ το λάμδα -εξού και αποκαλούνται Λλλαλλλάκηδες 3. χρησιμοποιούν στην κλητική λέξεις τουρκικής προέλευσης, όπως: πασά μου, δερβίση μου, καρντάσι μου 4. αποκαλούν το βερνίκι νυχιών όζα 5. έχουν για προστακτική β ενικού του πηγαίνω τη λέξη πάνε 6. όταν ακούν μαμούνια καταλαβαίνουν τα μπουζούκια στη Βίλκα 7. χρησιμοποιούν το με/σε/τον αντί για μου/σου/του (πχ: Τι τον λες και τι σε λέει όταν σε τηλεφωνεί; / Να σε φέρω κιμά να με κάνεις κεφτέδες / Οδηγέ, άνοιξέ με από πίσω). Σε ό,τι αφορά σ αυτό το τελευταίο για τα με/σε/τον, φιλόλογος δεν είμαι, αλλά εκφέρω μια άποψη, που έχει ως εξής: Στα αρχαία ελληνικά και στην καθαρεύουσα ακόμα, οι πλάγιες πτώσεις ήταν 3: γενική-δοτική-αιτιατική. Το έμμεσο αντικείμενο, που είναι εν προκειμένω τα με/σε/τον, εκφραζόταν με δοτική (πχ: ’φες ημίν τα οφειλήματα ημών). Στη δημοτική η δοτική καταργήθηκε, και επικράτησε η επίσης πλάγια πτώση γενική. Γιατί, ωστόσο, να θεωρούμε εσφαλμένη τη χρήση της άλλης πλάγιας πτώσης-της αιτιατικής; Όπως και να χει, η χρήση του με/σε/τον χρεώνεται στους Έλληνες που ήρθαν στην Ελλάδα από την Πόλη. 8. γηπεδικά: Βάλτε φωτιά, κάψτε καλά, Ομόνοια και Πειραιά, το Σύνταγμα και τη Βουλή, τη μπασταρδούπολη αυτή / Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ Η μπουγάτσα είναι θεότητα. Είναι επίσης απαραίτητο συνοδευτικό του πρωινού φραπέ, καθώς και συνήθης μαθητική πρόφαση για κοπάνα. Αποτελείται από σφολιάτα και διάφορες γεμίσεις (κρέμα, τυρί, κιμά, σπανάκι), η γνώση των οποίων αποτελεί απόδειξη εντοπιότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 13, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Samael Report απο "δικο μας" ανθρωπο?!? Γιατι?Δε μπορουσατε να μιλησετε ιδιαιτερος για το θεμα...?Επρεπε να γινει report για να μην κανει αλλος "ξενος" κ καλα? Ακομα κ fake να ειναι το σκορ των παιδιων του outofspecs.gr δε δικαιολογω τετοια αντιδραση να ειμαι ειλικρινης...κριμα που εμαθα ολο το σκηνικο μαζι με αλλους μερικους χιλιαδες ξενους... Για να μην παρεξηγηθω, ναι κ η μπηχτη για το ρεπορτ ηταν μεγα λαθος( οπως κ το ρεπορτ το ιδιο imo) Ααα κ μπραβο στην ομαδα ξεχασα να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 13, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 13:58] Γιωργο συνεχιζεις να μην μας πιστευεις. Αυτο το σκορ πως σου φαινεται; Στα ~4560 με dfi. Το cpu ειναι του ανδρεα και η μητρικη επισης. Κι εδω Στα ~5020 με dfi. To cpu του σολωνα και η μητρικη επισης. Τα 500mhz πανω δεν δικαιολογουν τα 2fps πανω στο σκορ? Χρήστο.....Όταν λές "ΜΑΣ πιστεύεις", ποιούς εννοείς?..... Εγώ είπα τι πιστεύω για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκορ και ΟΧΙ για την ομάδα outofspecs.gr......MHN τα μπερδεύεις σε παρακαλώ....... Εγώ πολύ απλά θα σου πώ τα παρακάτω..... Κοίτα το CPU score του Doom στους 5020MHz .... .......και κοίτα τώρα ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ CPU scores σε παραπλήσιες ΑΛΛΑ και ΠΟΛΥ παραπάνω συχνότητες επεξεργαστή.... 4770MHz CPU score.... Doom ΕΔΩ στους 4620MHz ..... ΕΔΩ ένα CPU score στους 4840MHz ΕΔΩ ένα CPU score στους 4840MHz Κοίτα τώρα το CPU score του Doom στους 5020MHz .... Πάμε πάλι στους 5130MHz Πάμε πάλι στους 5040MHz Πάμε πάλι στους 5319MHz και κοιτάμε ΠΑΛΙ το CPU score..... Πάμε πάλι στους 5063MHz Πάμε πάλι στους 5232MHz Πάμε πάλι στους 5247MHz Κοίτα τώρα το CPU score του Doom στους 5020MHz .... ΤΙ βλέπεις?.....Μήπως για να πατήσεις τα 27xxx χιλιάρικα σε CPU score ΘΕΣ επεξεργαστική ισχύ?...... ΠΩΣ βγήκε λοιπόν το 27850 CPU score του Doom MONO στους 5020MHz?...... ......και όσον αφορά ΑΥΤΟ το CPU score που δείχνεις εδώ...... σου δείχνω ένα άλλο σε ποιό χαμηλή συχνότητα......ΕΔΩ...... ΑΡΑ, για ΕΜΕΝΑ δεν είναι δυνατόν ένας επεξεργαστής στους ~5000MHz να βγάλει 27800 CPU Score..... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 13, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Συγχαρητηρια παιδια. Ελπιζω η πολυποθητη και πολυθρυλητη ενωση των Ελληνικων ομαδων να εφερε τα αποτελεσματα που θελατε.Τωρα εξακολουθω να πιστευω γιατι ειναι τοσο καλυτερο αντι για 4 Ελληνικες ομαδες στο τοπ10 να υπαρχουν...2 αλλα anyway.Αρχική απάντηση από elefsinaras [Σήμερα, στις 12:36] παλια ηθελα φιλε μετα απο αυτο οχι Μπραβο φιλε. Δειχνεις το αληθινο και γνησιο ενδιαφερον σου για την Ελληνικη ενωση ΟΛΩΝ των ομαδων στο ευγενες αθλημα του oc. Παλια (χτες, προχτες, τον προηγουμενο μηνα) ηθελες με ολη σου την ψυχη να κανετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ "ΝΤΟΥ" στο hwbot, αλλα μετα προφανως σε "ξενερωσε" η σταση των βορειων. Εισαι σταθερος στις αποψεις σου.Κανας κρητικος με λεφτα υπαρχει να φτιαξουμε το "Mantinada O/Cers"Βεβαια μπορει να στραβωσουν ορισμενοι απο υποναπτυκτους που βαζουνε ελαιολαδο και ντοματα στο παξιμαδι τους και τρωνε σαλιγκαρια για φαγητο... αλλα δεν πειραζει. Ξυδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 13, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 http://www.hwbot.org/signature.img?iid=19943&thumb=falseεπειδή δεν έχω benchάρει τελευταία και δε μπορώ να κρίνω αντικειμενικά, αλλά ούτε και να ακολουθήσω όλα τα screenies, από το πρώτο αν κάνω 26291/4768 και πολλαπλασιάσω με 5020 βγάζει 27681...δεν ξέρω αν ισχύει η γραμμικότητα ή αν στα άλλα screenies έχει τελείως άλλη αναλογία, πήρα απλά το πρώτο και το έκανα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Ιούλιος 13, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 @SLN ξυδι φιλε μου ξυδι...................ο καθενας κανει τις επιλογες του ναι ξενερωσα@unssenγηπεδικά: Βάλτε φωτιά, κάψτε καλά, Ομόνοια και Πειραιά, το Σύνταγμα και τη Βουλή, τη μπασταρδούπολη αυτή / Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ ειπες κατι για επιπεδο και για πτωση..............οντως ειμαι χαμηλου επιπεδου............αλλα για να πιασω πατο για να σου κανω παρεαπρεπει να προσπαθησω πολυ...............παρα πολυ........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 13, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 ΜΑΣ λεω μας γιατι ειμασταν πανω απο 10 ατομα οταν καναΜΕ το σκορ και μας αμφισβητεις!Συγνωμη αλλα μου δειχνεις οτι να ναι. Τι μητρικη εχουν αυτοι? Τι strap? Tι μνημες?Τα χαμηλοτερα σκορ του doom δεν ειναι ολα με dfi αλλα και με abit. Eχω στεναχωρηθει πολυ απο τον ολο χειρισμο σου.Δεν εχω να προσθεσω τι τιποτε αλλο στο thread.@elefsinaras Απλα LOL. (copy paste ηταν το κειμενακι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιούλιος 13, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Η δευτερη θεση λίγο κράτησε....Πήγαμε τρίτοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούλιος 13, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 μπα........καμια σκανδαλια του bot θα ηταν.....2οι κανονικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούλιος 13, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από SLNΚανας κρητικος με λεφτα υπαρχει να φτιαξουμε το "Mantinada O/Cers" πμ τον Astri Θέλω το άζωτο άφθονο να ρέει και ένα superpi για πάρτη σας να καίει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 13, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:14] ΜΑΣ λεω μας γιατι ειμασταν πανω απο 10 ατομα οταν καναΜΕ το σκορ και μας αμφισβητεις! Συγνωμη αλλα μου δειχνεις οτι να ναι. Τι μητρικη εχουν αυτοι? Τι strap? Tι μνημες? Τα χαμηλοτερα σκορ του doom δεν ειναι ολα με dfi αλλα και με abit. Eχω στεναχωρηθει πολυ απο τον ολο χειρισμο σου. Δεν εχω να προσθεσω τι τιποτε αλλο στο thread. Βρε Χρήστο άστο καλύτερα να πάει για να μην αρχίσω να λέω κι εγώ και γίνουμε κουβάρι τελικά.....’στο καλύτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.