johnamd Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2010 ΕΧΩ ΜΙΑ 4850 ΤΙΣ MSI ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΕΩΕΒΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 730 GPU ,KAI MEMORY 1040 STO 3D VANTAGE ME ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΨΥΞΗ .ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΑΣ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Σεπτέμβριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Αν δεν ανεβάσεις ρεύμα man θα σου κρασάρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnamd Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΕΒΑΣΩ ΡΕΥΜΑ ,ΑΠΟ ΤΟ BIOS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Σεπτέμβριος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Με κάποια προγράμματα όπως το ΜSI Afterburner...Περίμενε όμως και τους master γιατί εγώ δεν ξέρω καλά από αυτά...EDIT:Και εφόσον το υποστηρίζει η κάρτα σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnamd Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 ME TA ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ AYTA EXΩ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΙΤΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΡΕΥΜΑ ,ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ 5000 ΤΙΣ ΑΤΙ (5850) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Σεπτέμβριος 21, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Στο Afterburner έχεις ξεκλειδώσει το Voltage και πάλι δε δουλεύει;Μέσα από τα settings πρέπει να έχεις τσεκάρει το Enable Voltage Control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnamd Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 TA ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ 5850. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Σεπτέμβριος 21, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Δύο τρόπους μπορώ να φανταστώ. Ο πρώτος και απλότερος είναι να χρησιμοποιήσεις τον TechPowerUp Radeon Bios Editor, η οποιονδήποτε άλλο editor για bios της ΑΤΙ ή να βρεις το voltmod ανάλογα με το αν είναι reference το pcb της κάρτας ή όχι και να λερώσεις τα χεράκια σου. Ξεκίνα με το πρώτο καλύτερα. Φρόντισε να έχεις το original bios μαζί με τον flasher σε ένα bootable usb και απομνημόνευσε τις εντολές που χρειάζονται για να το φλασάρεις. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει στραβή οπότε θα πρέπει να μπορείς να επαναφέρεις την κάρτα ουσιαστικά χωρίς οθόνη. Χωρίς extra ψύξη δύσκολα θα καταφέρεις κάτι με το ρεύμα. Συνήθως πρώτα βάζεις waterblock και μετά ανεβάζεις ρεύματα.* ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, βγάζουν μάτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Σεπτέμβριος 21, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Μήπως αυξάνεις πολύ λίγο την τάση και την επαναφέρει;Δοκίμασε να δώσεις λίγο παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnamd Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 kατεβασα το RBE αλλα δεν μου εμφανιζει τισ πληροφοριεσ τισ καρτασ . πωσ θα το δουλεψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis Σεπτέμβριος 22, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 έχει πολλά guide sto net για την διαδικασία ξεκλειδώματος και under-overvolt της κάρτας! απο ότι είχα ψάξει και εγώ και όπως προαναφέρθηκε πιο πάνω, με radeon bios editor και Ati winflash πιστεύω θα βγάλεις άκρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnamd Σεπτέμβριος 22, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 ΕΚΑΝΑ UPDATE BIOS ME TO RBE STHN KARTA ΑΩΕΒΙΚΑΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ Η ΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ LOCKED . MΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΚΑΠΙΑ ΡΙΘΜΥΣΗ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Σεπτέμβριος 23, 2010 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Κάνε edit όλα σου τα post με σωστά ελληνικά και όχι κεφαλαία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnamd Σεπτέμβριος 23, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Εκανα ypdate με το rbe ανεβηκαν οιχρονισμοι στην gpu και στης μνημεσ ομως δεν ξεκλειδωσε η ταση ,μηπως επρεπε να κανω και κατι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.