kallileo Ιούλιος 13, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Ρε παληκαρια με drivers τι γινεται? Raid και λοιπα βλεπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 13, 2007 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αναλόγως το RAID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 13, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Που μπορω να δω την λιστα των drivers για το Ubuntu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 13, 2007 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Απλά κατέβασε το liveCD, boot-αρε και θα δεις τι αναγνωρίζει και τι όχι από το μηχάνημά σου. Για πες setup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 13, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Εχω το συστημα τις υπογραφης μου...Δεν φταει το o/c .Τα γυρισα default k παλι τα ιδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 13, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 A! ΤΑα γυρισα και στα default και παλι τα ιδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 13, 2007 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Όταν σου βγαίνει το menu, πάτα F1 και πες μου ποια έκδοση του Ubuntu έχεις. Το ξαναλέω : Αποκλείεται με το hardware της υπογραφής σου να μην τρέχει. Κάνε μια απόπειρα να γυρίσεις σε bios defaults, δε χάνεις τίποτα. (edit: με πρόλαβες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 13, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Λοιπον, φιλε μου πατισα F1 το οποιο ετσι κ αλλιως το εχω ψαξει απο πανω μεχρι κατω ολη νυχτα! Και το μονο που λεει για εκδοση ειναι ubudu7.04 built on 20070415 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 13, 2007 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Μάλιστα.... Τι να σου πω... Είσαι ο πρώτος που ακούω ή διαβάζω (από Ελλάδα και εξωτερικό) ότι δεν μπορεί να τρέξει Ubuntu 7.04 με AMDx2 και Nforce. Δοκίμασε άλλη διανομή τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 13, 2007 Author #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Δλδ αυτο τοοοο--? Kernel alive ...blablablabla ειναι οτι δεν ανταποκρινετε το pc στο ubuntu?? Αυτο λες? ΥΓ: Στα linux μπορουν να γινουν γερα κλοκαρισματα??? :nothing: Κριμε ρε γαμοτο...ηθελα πολυ να δουλεψω πανω σε λινυξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 13, 2007 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Θα πρότεινα να κατεβάσεις από εδώ την 64bit έκδοσηDesktop edition ----> Ubuntu 7.04 - Supported to 2008What type of computer do you have? ---> 64bit AMD and Intel computersΚαι ξαναδοκίμασε να boot-άρειςΥΓ: Στα linux μπορουν να γινουν γερα κλοκαρισματα???Δεν έχει σχέση το λειτουργικό με το πόσο καλά μπορεί να κλοκάρει το cpu σου.Κριμε ρε γαμοτο...ηθελα πολυ να δουλεψω πανω σε λινυξΕπειδή δε σου δουλεύει το Ubuntu, δε σημαίνει ότι δε θα δουλέψουνε και άλλες διανομές. π.χ. suse, fedora κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 13, 2007 Author #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Nαι βασικα στο θεμα overclock παιζει αρκετο ρολο το λειτουργικο πιστεψεμε! Δεν μιλαμε για το αν αντεχει ο επεξεργαστης εναν αριθμο fsb ή μια θερμοκρασια..Υπαρχει κ το θεμα των errors! Tα windows σου βγαζουν errors χωρις καν να εχεις πειραξει οτιδηποτε στο pc σου! Τεσπα..Τωρα ξανακατεβαζω την εκδοση που μου προτεινες και θα σας στειλω τα αποτελεσματα αργοτερα.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 13, 2007 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77 Απλά κατέβασε το liveCD, boot-αρε και θα δεις τι αναγνωρίζει και τι όχι από το μηχάνημά σου. Για πες setup. Το μονο περιεργο κομματα που δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει ειναι το Raid 0 πανω στην DFI ICXF3200. Αλλα θα την αλλαξω με 975.Ολα τα αλλα λογικα δεν θα εχουν προβλημα...Δικτυο μεταξυ PC με XP και oc Ubuntu παιζει κανονικα ή εχει τιποτα περιεργες ρυθμισεις?Επισης κατεβαζω την 64bit εκδοση...εχει καμια ουσιαστικη διαφορα με την 32bit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 13, 2007 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Δικτυο μεταξυ PC με XP και oc Ubuntu παιζει κανονικα ή εχει τιποτα περιεργες ρυθμισεις?Κανονικά, αλλά αν δεν κάνω λάθος όχι out-of-the-box. Πάντως γίνεται εύκολα και θα βρεις πολλά how to. Επισης κατεβαζω την 64bit εκδοση...εχει καμια ουσιαστικη διαφορα με την 32bit?Προσωπικά δουλεύω την 64bit. Δε γνωρίζω όμως με τεχνικά στοιχεία να σου πω αν είναι καλύτερη. Μόνο flash 64 bit δε θα βρεις και θα πρέπει να χρησιμοποιείς τον swiftfox για να βλεπεις video από youtube. ’λλο πρόβλημα δε γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 13, 2007 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77Μόνο flash 64 bit δε θα βρεις και θα πρέπει να χρησιμοποιείς τον swiftfox για να βλεπεις video από youtube. ’λλο πρόβλημα δε γνωρίζω. Ναι σωστο...αλλα και στα Vista με ΙΕ 64 δεν παιζει flash. Μπορεις να τρεξεις ομως 32bit εφαρμογες...στα Ubuntu γινεται αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 13, 2007 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Ναι, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Τα πάντα υπάρχουν σε 64bit εκδόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 13, 2007 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77 Ναι, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Τα πάντα υπάρχουν σε 64bit εκδόσεις. Εννοω αν μπορεις να εχεις 32bit browser σε 64bit Ubuntu ωστε να εχεις flash.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 13, 2007 Author #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Παιδια τι να πω?? Αυτο που μου συμβαινει ειναι τρομερο!!! Κατεβασα κανονικοτατα την νεα εκδοση που μου ειπε ο gdp77 εκανα το burn και restart για boot! Bγηκε κανονικοτατα το menu του ubuntu! Αλλα οτι και να πατισω ειτε start ubuntu ειτε install ubuntu μου βγαζει τιν κλασσικη μ@λ@ΚΙ@ με τη μαυρη οθονη!: Kernel alive Kernel direct table ........up to 1000000@ 100d000 κλπ.,...........!!!!!! Σε τι εχω φταιξει σ'αυτη τη ζωη!!:weep: :cry: :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 13, 2007 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από jimakos21 Παιδια τι να πω?? Αυτο που μου συμβαινει ειναι τρομερο!!! Κατεβασα κανονικοτατα την νεα εκδοση που μου ειπε ο gdp77 εκανα το burn και restart για boot! Bγηκε κανονικοτατα το menu του ubuntu! Αλλα οτι και να πατισω ειτε start ubuntu ειτε install ubuntu μου βγαζει τιν κλασσικη μ@λ@ΚΙ@ με τη μαυρη οθονη!: Kernel alive Kernel direct table ........up to 1000000@ 100d000 κλπ.,...........!!!!!! Σε τι εχω φταιξει σ'αυτη τη ζωη!!:weep: :cry: :cry: :cry: :cry: έλεγξε τα md5sum των αρχείων σε όλες τις μεταφορές που έχεις κάνει. αν δεν φταίει αυτό, δοκίμασε το knoppix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Ιούλιος 13, 2007 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Κάνε αυτά που περιγράφει ο sotiris παραπάνω (το knoppix αππλά τα σπάει, και έχει και KDE αντίθετα με το ubuntu), και δοκίμασε και το εξής που βρήκα στα ubuntu forums:Στα boot options πρόσθεσε το acpi=off στην αρχή. Αν και τώρα είδα ότι είναι bug στο ubuntu, οπότε δες και καμία άλλη διανομή, όπως σου είπαν παραπάνω, π.χ. Fedora, Mandriva, Suse κτλ.@kallileoΌταν είχα ubuntu, είχα δει οδηγό που έκανε αυτό που ζητάς.EDITSorry για το double post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.